danskmoebeldesign_header_090111

Sunfurn A/S er en dansk møbelvirksomhed, som blev grundlagt i 1996.  Virksomheden byder på et udsøgt møblement af møbler i høj kvalitet af egen produktion.  Hos Sunfurn A/S er kvalitet og service integrerede begreber i vore bestræbelser på at opnå en gensidig frugtbar og bæredygtig samhandel.


Dette sikres blandt andet ved i samarbejde med vore kunder at tilfredsstille slutbrugerens ønsker om individuel tilpasning  til såvel størrelse, farvevalg samt møblets opbygning. 

Flexibilitet er et nøgleord hos Sunfurn A/S

Møbelserier: 
 
Traditionel klassisk dansk design
Fyrretræssortiment i massivtræ i 8 forskellige farver og 2 forskellige profiler  byder på  løsninger  til  stuen, spisestuen, entréen og soveværelset. De fleste møbler leveres også i bøgetræ. Et skrivebordsprogram og entréinterieur leveres også i  kærnebøg.

Nyere dansk design
SOLO og SELECT er vores stilrene serier i massivt kærnebøg og egetræ - og her er der virkelig kræset for detaljerne. Serierne leveres efter ønske med ben eller på diskrete sokler, med tilpassede greb eller med gribe-skinner.   Det er møblerne, der i kampen om de tilstedeværendes opmærksomhed, fuldender rummet, man befinder sig i, og gør det til en god og behagelig oplevelse.

Sunfurn´s unikke løsninger byder på et udsøgt møbelsortiment, hvor kvalitet altid er i højsædet og som giver et dækkende udvalg til hjemmet. Udvikling, design, service og kvalitet går hånd i hånd med vores daglige endemål, som er opnåelse af tilfredshed hos kunder såvel som  slutbrugere.
 
www.sunfurn.dk