danskmoebeldesign_header_090111

Tranekær Furniture er blevet over taget af Carl Hansen & Søn

Tranekær Furniture blev grundlagt i 1974 og begyndte sin produktion af møbler i en tidligere lagerbygning på Tranekær Gods. Den oprindelige produktion af møbler med anvendelse af endetræsmosaik slog navnet Tranekær Furniture fast som producent af møbler af meget høj håndværksmæssig kvalitet. Tranekær Furniture er således snarere et industrialiseret snedkerværksted end en møbelfabrik i traditionel forstand.

Produktionen består i dag af et bredt sortiment af arkitekttegnede borde og stole af høj kvalitet i forskellige udformninger til private hjem og til offentlige rum. Vi samarbejder med internationalt kendte møbeldesignere såsom Van Den Berghe og Hans J. Wegner.

Tranekær Furniture er meget bevidst omkring sin design politik og er kendetegnet ved til stadighed at udforske og eksperimentere indenfor møbelproduktion - altid med store krav til den håndværksmæssige udførelse.

Tranekær Furniture er i dag et eksempel på en virksomhed, der stadig søger nye veje for brugen af træ og stål i møbler med anvendelsen af de bedste håndværksmæssige traditioner.

www.tranekaer-furniture.dk