Share
ViperViper skærmvæggen, designet af Hans Sandgren Jakobsen, erskabt af ovale rør og fås som grundmodel i tre meters længde, men kan forlænges uendeligt. Viper fås i tre variationer:paprør med en fugt- og smudsafvisende overfladeimprægnering eller aluminium - enten som lukkede eller perforerede lydabsorberende rør.

BESKRIVELSE
Skærmvæg designet af Hans Sandgren Jakobsen, fremstillet af Fritz Hansen. Rumdelerne består af ovale rør i pap eller aluminium.

UDFØRELSE
De ovale rør er individuelt hængslede, og skærmvæggen er monteret med sortgrå kunststofpropper i begge ender og forbindes med nedfældede, drejelige rustfri stålhængsler. Hængslerne monteres og demonteres ved simpel på- og afklipsning. Viper er som udgangspunkt 300 cm lang men kan forlænges til det uendelige. Papudgaven afViper er overfladeimprægneret og består af 43 rør. Viper i aluminium har 49 perforerede, naturaluminiumfarvede, præanodiserede ovale rør med klar beskyttelseslak. Fås som lukket model eller ind-vendigt fyldt op med lydabsorberende skum. Viper kan rulles sammen til en kompakt cylinder.