danskmoebeldesign_header_090111

Visionær messe med internationale og skandinaviske tendenser. Vær med, når dørene slås op for den tredje og hidtil mest ambitiøse Copenhagen International Furniture Fair. En messe der for alvor sætter fokus på internationalt og skandinavisk design - og kalder besiddertrangen frem hos enhver. Hér kommer møbler og designs helt frem i rampelyset, skaber nye kontakter og når et nyt, udenlandsk publikum. Og selve København vil syde af design i messedagene, da byen er involveret i Copenhagen Architecture & Design Days. Messe afholdes 10. - 13. maj 2007, og søndag er messen også åben for publikum.

Præcis som modemessen i Bella Center tiltrækker Copenhagen International Furniture Fair en stadig større række af indkøbere, udstillere og designere fra Danmark såvel som udlandet. Til sidste messe var der f.eks. en stigning på 7% af udenlandske besøgende fra bl.a. USA, Japan og Tyskland.

Messen i 2006 tiltrak 14.578 indkøbere fra ind- og udland. Besøgstallet fra USA, Japan og Tyskland var stigende, og ikke færre end 226 journalister valgte at lægge vejen forbi Bella Center.

 • MESSENS PROFIL
  Copenhagen International Furniture Fair arbejder konstant på at skabe en endnu større succes med en række tiltag.

  Messen er/har i år:
  En ny og mere komprimeret messe, hvor hver kvadratmeter vil summe af design og hektisk messestemning
 • Ekstra vægt på nye, internationale topnavne blandt udstillerne
 • En større TalentZone med unge internationale og skandinaviske designere i Centerhallen, så de besøgende oplever masser af messeaktivitet, lige fra de træder ind af døren.
 • Design- og arkitektkonkurrencer, der vil tiltrække masser af presse
 • Dynamisk og eventfyldt café/bar-område til "lounging" og networking
 • Scandinavian Trade Mart - furniture + interior med 80 udstillende firmaer
 • Uddeling af priser - bl.a. Årets Publikumsfavorit, Finn Juhl Prisen, Erik Jørgensen Design Prisen og Rumprisen.

KØBENHAVN - KENDT SOM FUNKY DESIGNBY
Byen København er et knudepunkt på det internationale designkort. Den vil være medvirkende til, at Copenhagen International Furniture Fair i løbet af de næste år naturligt vil blive en af Europas førende designmesser. Med en af Europas største modemesser har København længe markeret sig som designby.

København er i flere år blevet udnævnt til en af klodens mest tredy storbyer - bl.a. af magasinet Wallpaper - og f.eks. derfor placerede VW Hotel Fox i København som PR for Fox-bilen.

Under messen vil der være sideløbende designaktiviteter over hele København med Copenhagen Architecture & Design Days - www.cphadd.com.

Åbningstider:
10. - 12. maj: kl. 9.00 - 18.00
13. maj: kl. 9.00-16.00 (søndag er messen også åben for publikum).

Arrangører:
Bella Center

Bella Center er med sine 117.600 kvadratmeter Skandinaviens største messe-, mart- og kongrescenter.

Foreningen Dansk Møbelindustri
Foreningen Dansk Møbelindustri er en uafhængig interesseorganisation, der virker for afsætningen af møbler og dermed beslægtede indretningsprodukter. Medlemmerne repræsenterer over 90 % af den danske møbelproduktion, og i kraft af medlemskabet opnår de en lang række konkurrencefremmende fordele.