danskmoebeldesign_header_090111


Danskerne vil have luksus til hjemmet - dansk møbeldesign, senge, brændeovne, køkkener blev næsten revet væk på Boligdrømme for Alle 2007.
Danskerne er vilde med luksus, når det gælder ting til drømmehjemmet. Aldrig før har vi købt så meget og så dyrt til hjemmet, og det kunne mærkes på Danmarks største boligmesse - Boligdrømme for Alle 2007 i Messecenter Herning. - Det var en super god messe. Meget bedre end sidste år.

Vi har haft utrolig mange besøgende, både fra Jylland, Fyn og Sjælland, og det har været de rigtige kunder - dem der vil købe køkkener. Det kan vi mærke på antallet af kundekontrakter, der er enorm, selv vores demokøkken her på messen har vi solgt, fortæller marketingschef Tine Koster, Designa.


Danskerne er vilde med luksus til hjemmet. Sidste år brugte vi 20 mia. kroner på digitale løsninger til drømmeboligen - især fladskærme og computere. Det kunne opleves på IT-Branchens stand "Det digitale Hjem", som tiltrak mange interesserede gæster på Boligdrømme for Alle 2007. Foto: Erling Jørgensen 
 

Senge og brændeovne på kartofler og majs gik som varmt brød
- Vi har solgt rigtig godt. Danskerne vil ikke bare have smukke ting, de vil også sove godt i luksussenge, og vi har haft så travlt med at sælge, at vi næsten ikke har haft tid til at spise frokost eller hente en kop kaffe. Som vi siger på jysk, "det har været rigtig godt", smiler bestyrer Henrik Ladefoged, SengeSpecialisten.
Også luksusbrændeovne er gået som varmt brød. Bl.a. de nye trendy brændeovne, der brænder uden skorsten og på bioethanol.
- Vi har solgt et halvt hundrede stykker af luksusbrændeovnene alene her på messen. Det tiltrækker mange, at brændeovnene er lugt- og sodfri. Ovnene brænder nemlig på bioethanol, der er lavet på majs og kartofler. Brændstoffet er allergitestet og miljømærket, og det har virkelig været et hit, fortæller medejer, Thomas Kaysen, BrændeovnsSpecialisterne.

En god oplevelse for alle
- Der var 6.000 færre gæster end sidste gang, hvor startskuddet gik til Boligdrømme for Alle. Men messen i år er også én dag kortere - tre dage i stedet for fire. Sidste år var der også DM for Lærlinge, og det tiltrak mange gæster. Faktisk har vi haft lige så mange besøgende i løbet af weekenden i år, som vi havde sidste gang. Så alt i alt har det været tre forrygende dage med yderst tilfredse udstillere og glade gæster. Interessen for boligen og ikke mindst luksus til hjemmet er stadig i top, og messen har bevist, at danskerne fortsat er interesserede i at bruge penge på hjemmet, fortæller adm. direktør Georg Sørensen, Messecenter Herning A/S.