danskmoebeldesign_header_090111

Hos Aksel Kjersgaard er vi stolte af at videreføre den danske tradition for moderne møbler tegnet af førende danske arkitekter i den bedste snedkermæssige udførelse.
Møbelfabrikken er grundlagt i 1952 af snedkermester Aksel Kjersgaard, som efter at have arbejdet i mere end 3 år som naver i Europa og Marokko, havde lyst til at afprøve sine egne ideer.

I 1955 begyndte produktionen af entremøbler og småmøbler. I de efterfølgende år fik fabrikken mange internationale kunder og har i dag eksport til det meste af verden. Vores mål er at skabe møbler, der gennem deres funktionalitet og design passer i et moderne hjem, og ved en meget høj håndværksmæssig udførelse giver brugeren af møblerne glæde i mange år fremover.

Udførelse
Vi bruger kun de bedste materialer i udførelsen af vores møbler.
Det massive træ bliver udvalgt med stor omhu og hensynstagen til naturen. Træet bliver sorteret så farve og struktur passer sammen i det enkelte møbel. Vores møbler bliver fremstillet på avancerede maskiner, men efter klassiske principper.

En løbende kvalitetskontrol sørger for at møbler fra os kan holde til at blive brugt i mange år fremover. Alle dele er pudset efter med hånd. Alle skuffer er massive hele vejen igennem, og samlet med fingersamlinger. Låger er lavet med træhængsler.

www.ak.dk