danskmoebeldesign_header_090111

Møbelfabrikken blev overtaget af familien Sundberg i 1986. De faglige forudsætninger for drift af virksomheden lå hos Leif Sundberg, der er uddannet bygningssnedker (bronzemedalje) og bygningsarkitekt med en fortid som underviser i bl. a. møbelproduktion.

Far og søn kombinerer deres faglige uddannelser og deres håndværksmæssige færdigheder med deres gode materialeforståelse, og sammen med gode designere, er det lykkedes dem at få skabt en velrenommeret møbelvirksomhed i samarbejde med dygtige snedkerhåndværkere.

Det er ledernes grundtanke, at deres føling med markedet og håndværket kombineret med designernes kreativitet er nøglen til populære designmøbler.

Nytænkning hos Bernstorffsminde Møbelfabrik har altid været forankret i et ufravigeligt krav til kun at anvende materialer, der opfylder de højeste krav til markedet.

Gennem de seneste årtider har virksomheden etableret en række langvarige samarbejdsrelationer til de bedste leverandører af træ, læder og stof.

På den måde sikre vi leverancer af den bedste kvalitet i de færdige produkter, til glæde for vore kunder og for os.

Bernstorffsminde Møbelfabrik flyttede i 1996 til sin nuværende adresse Hundtofte 14, 5771 Stenstrup, hvor vi har et produktionsareal på ca. 3000 m2, samt en statelig administrationsbygning.

Velkommen til Bernstorffsmindes verden
Verden forandres i disse år. Nye signaler og impulser påvirker vore beslutninger. Konstant må vi tage stilling og vurdere på nye præmisser. Vores verden ændres - men ikke de kvaliteter Bernstorffsminde står for. Bernstorffsminde møbler vil til enhver tid stå for de værdier, der ikke sættes spørgsmålstegn ved. Klassiske tidløse og behagelige med mange mu- ligheder for at give hjemmet et personligt præg. Fremragende håndværk og brugsegenskaber. Og en udstråling, der signalerer soliditet, tryghed og tillid i en turbulent tid. Det er disse kvaliteter der i en årrække har gjort det lettere for kunder at vælge boligindretning. Velkommen til det nye år tusindes boligmøbler. Velkommen til Bernstorffsmindes verden.

Hvilke signal sender din bolig

Indretning og møbler betyder meget for de signaler, vore bolig sender. Med klassiske design møbler fra Bernstorffsminde er ingen i tvivl om din kvalitets og designsmag. Venlige træsorter i valnød, kirsebær, bøg og eg - skaber både farve og varme. Samtidig udstråler møblernes tidløse design og høje kvalitet den soliditet, der giver tillid til dig som beboer

Helheden tæller
Det er vigtigt, at indretningen passer til omgivelserne i boligen. Men lige så vigtigt er det, at møblerne passer til det menneske der skal bruge dem - og leve med dem - hver dag. Nutidens mennesker stiller store krav til siddekomfort. Det tager vore designere højde for ved konstruktion af vore spisestuestole. Men også så møblet passer ind i miljøet, samtidig med at det er varmt og smukt at se på. For os er det helheden, der tæller.

Klassisk, nutidigt og funktionelt

Med den klassiske Naver reolmøbelserien fra Bernstorffsminde Møbelfabrik er det lykkedes at forene funktion, smukt design og høj kvalitet i en og samme møbelserie. Alle reolmøbler er opbygget over et modul på 75 centimeter, fordi netop dette mål er det bedste bud på et funktionelt reolmodul - samtidig med at skønheden bevares. Det er dette, der gør den klassiske Naver reol til et særdeles velfungerende nutidigt reolmøbelprogram - der dækker alle muligheder - gennemarbejdet, fleksibelt og udført i høj kvalitet. Kort sagt er den klassiske Naver reolmøbelserien en langtidsinvestering, der ikke går af mode.

www.bernstorffsminde.dk