danskmoebeldesign_header_090111

Trekanten-Hestbœk er en dynamisk virsomhed, som i dag også inkluderer de to kendte produktlinjer:
Arrebo og JH Massiv. Trekanten blev grundlagt i 1930 af Reimer Christensen som et lille landsnedkeri og ejes og drives i dag af Erik Ertmann Nielsen.

Fabrikken laver møbler til boligmarkedet i Danmark og har en betydelig export til USA og adskillige andre lande. Den beskœftiger i dag 65 medarbejdere. Og råder over 5500 kvm.
Virksomheden blev grundlagt i 1930 af Reimer Christensen. I 1952 kom sønnerne Verner og Hagbard Christensen ind i virksomheden, og ledede den i mange år. Senere overtog Jens Bruun fra Seattle virksomheden, med Verner Christensen som daglig leder og medvirkede til en stor eksport til USA.
I dag ejes og drives virsomheden af Erik Ertman Nielsen. Den er sammenlagt med Hestbœk Møbelfabrik og har også overtaget Arrebos og JH Massivs modeller og produktionsapparat.

Ved sammenlœgning af disse fabrikkers produktionsvœrktøj er Trekanten-Hestbœk idag udstyret med en maskin park og know-how til både at producere alle tœnkelige finerede og massive emner. Der rådes også over eget polstervœrksted.

Maskinparken inkluderer bl.a. to CNC styrede Biesse Rover maskiner, finerpresser, maskiner til kantlimning, pudsemaskiner, lakanlœg og meget andet.

Med disse vœrktøjer er der meget få begrœnsninger i hvad der kan produceres på virksomheden.

Et godt samarbejde med en rœkke kendte designere er et af grundlagene for en god og alsidig produktion, som sœlges både til Danmark, og flere store eksportmarkeder.

www.arrebo.dk