danskmoebeldesign_header_090111

AXELSEN er resultatet af sammenlægningen i 1994 af to erfarne og velrenommerede virksomheder.
Møbelfabrikken Juul Kristensen A/S, der i snart 50 år har været særdeles aktiv på eksportmarkedet og der igennem har opnået stor ekspertise inden for eksport og Axelsens Møbelfabrik A/S, der gennem mere end 75 år har arbejde på både boligmarkedet og institutionsmarkedet.Begge virksomheder har altid været velkendte for høj kvalitet inden for deres arbejdsområder. Juul Kristensen har produceret boligmøbler af både massivtræ og finer, men de seneste år har tyngdepunktet ligget i massivtræ, blandt andet teak, bøg, kirsebær, ahorn og eg.  

Axelsens Møbelfabrik har ligeledes arbejdet med massivtræ men hovedsageligt specialiseret sig i finering samt laminering som anerkendt underleverandører til virksomheder som Nordisk Andel Eksport, Fritz Hansen A/S, Montana Møbler og Royal Scandinavia. Derudover har Axelsen specialiseret sig i kundespecifikke opgaver; blandt andet bådadptering og butiksindretning, i et meget højt kvalitetsniveau.
Siden sammenlægningen har AXELSEN med succes udviklet en stærk international møbelkollektion i massivtræ, hvor der fokuseres på kundernes behov, både med hensyn til materialevalg og individuelle muligheder for sammensætning.

Axelsen har ca. 65 medarbejdere. 

www.axelsen-dk.com