danskmoebeldesign_header_090111

Virksomheden blev grundlagt i 1949 af malermester Bent Marxen som bygningsmalervirksomhed, men meget har ændret sig siden. Under navnet BM Lakering stiftede Bent Marxen i 1968 en afdeling for industriel overfladebehandling og er således en af Danmarks ældste virksomheder på dette område.

I 1985 var Bent Marxen nået pensionsalderen og indledte generationsskifte med produktionschef Bent Lærche. Virksomheden blev omdannet til aktieselskab under navnet BM Lakering Nr. Aaby A/S.

Bent Lærche videreførte virksomheden som industri lakereri med succes og besluttede i 1989 at tilføje et ekstra ben på virksomheden og investerede i virksomhedens første CNC styrede overfræser.

Investeringen viste sig at være en god ide og bevirkede, at virksomheden kom i kraftig vækst. For at synliggøre, at virksomheden formår mere end industriel overfladebehandling besluttede Bent Lærche i 1999 at ændre virksomhedens navn til BM industri A/S.
I 2001 indledte virksomheden sit 2. generationsskifte, og virksomheden drives i dag af produktionschef Martin Christensen og direktør Torben Lærche.

Martin Christensen og Torben Lærche er allerede i dag ved at udvide virksomhedens kompetencer.

Virksomheden råder derfor som noget nyt over en montageafdeling, hvor man i en kombination af egenfremstillede komponenter og komponenter fra en række underleverandører er i stand til at imødegå kundernes krav om totalløsninger.

Vores mission
BM Industris mål er at være den foretrukne samarbejdspartner.

Vi vil være førende med det faglige niveau og med udviklingen af kompetencer hos vore medarbejdere. Og vi vil konstant udvikle nye løsninger og koncepter til gavn for vore kunder. Vores ambition er altid at møde kunderne på et fagligt højt niveau og tilbyde dem kompetencer, som de ikke selv råder over.

Langvarige samarbejder
Vores målsætninger at skabe langvarige kunderelationer - at nå de optimale løsninger kræver tid og erfaring. Vi vil derfor fortsat være gode til at holde på vore kunder og på vore medarbejdere.
 Den store, lille leverandør.

Vi vil bevare vores unikke virksomhedskultur som "Den store, lille leverandør" . Vi vil være udadvendte, ubureaukratiske, fleksible og resultatorienterede og altid have høje ambitioner. Vi vil bevare det arbejdsklima og den team-ånd, som er grundpillen i BM Industri og som sikrer vore kunder en altid pålidelig samarbejdspartner.

Værdier
Vores kunder skal føle tryghed og opleve os som imødekommende og uhøjtidelige sparringspartnere, der på en professionel måde rådgiver kunden. Det er afgørende for at opnå det optimale resultat, at kunden nærer den fulde tillid til, at de har valgt en ordholdende og seriøs leverandør, der lever op til kundens forventninger.

Vores medarbejdere er vores vigtigste ressource og ambassadører for firmaets holdninger og værdier. De er bevidste om det ansvar de har fået og overholder alle former for aftaler, mundtlige og skriftlige, indgået med eksterne som interne samarbejdspartnere. Kunderne oplever handlekraftige medarbejdere, der bidrager kreativt og aktivt i opgaveløsningen.
Vores kvalitet skal som minimum være på det aftalte niveau. Kvaliteten frembringes af dygtige og ansvarsfulde medarbejdere, der sammen med vores eksterne samarbejdspartnere lever op til firmaets holdninger til kvalitet og værdier
 

Formspænd
Formspænd er en metode, hvor trælameller eller finérplader med lim imellem spændes fast i en form og under højt tryk og temperatur presses ud i den ønskede form. Formspænd har den fordel at selv meget store ting kan formgives. Den eneste reelle begrænsning er formen og pressens størrelse.

BM Industri tilbyder formspændte komponenter til møbelindustrien og beslægtede industrier.

Formene er kundespecifikke og produktet skræddersyet efter kundens ønske.
 
Ryg 
Hos vores samarbejdspartner AB Åbergs i Sverige produceres der formspændte møbeldele i absolut høj kvalitet og sværhedsgrad. I kombinationen af topmoderne produktionsudstyr, såsom højfrekvenspresser og 5 aksede CNC maskiner, skarpt bakket op af over 100 års erfaring i forarbejdning af massivtræ og finer gør, at AB Åbergs er særdeles konkurrencedygtige når det gælder høj kvalitet. Godt hjulpet på vej af den svenske kronekurs, samt indehaverens moral om at sætte tæring efter næring, er priserne også ganske fornuftige.
 
Armlæn
BM industri A/S tilbyder at importere kunde-specifikke dele fra AB Åbergs i mængder der svarer til ca. 3 måneders behov. Delene kvalitetkontrolleres hos BM industri A/S, og placeres på et mellemvarelager, hvorfra de kan tages ud og overfladebehandles i syrehærdende eller polyurethan klarlakker, samt et væld af bejdser og fuldpigmenterede farver.

Flowet fra mellemvarelageret sker i takt med kundens behov, hvilket betyder at kunden kan råde over en meget bred produktpalette, med meget kort reaktionstid og minimal spild.
Hos AB Åbergs bliver der ligeledes lagt kundespecifikke råvarer på lager svarende til ca. 3 måneders behov. Fra dette lager kan der med kort varsel produceres emner med nøjagtig den dækfinersort kunden måtte have behov for.

www.bmindustri.dk