danskmoebeldesign_header_090111

Bino producerer baby- og børnemøbler med et funktionelt design, høj kvalitet og sikkerhed - og til den mest optimale pris. Bino har specialiseret sig i at producere funktionelle børnemøbler, der passer til barnets udvikling fra 0 - 6 år.  Møblerne sælges til førende europæiske kæder og grossister.

I Danmark har vi valgt ikke at have detailforretninger til at sælge vores produkter. Der bliver solgt mere og mere via internet og vi mener at de gode priser skal komme børnefamilierne til gode.
Bino blev etableret i 1994 af Michael Rønhoff med en klar vision:
"Bino skal producere baby- og børnemøbler med et funktionelt design, høj kvalitet og sikkerhed - og til den mest optimale pris".

Størstedelen af omsætningen eksporteres til større kæder og grossister i hele Europa. De betragter Bino som en fleksibel og troværdig leverandør, og derfor har Bino lange relationer med et stort antal kunder.

De fleste værelser, pusleborde, senge og vugger bliver udviklet i samarbejde med Binos kunder - ofte ud fra deres specielle og eksklusive designs. 
Hos Bino tager vi ansvar for naturen - derfor bruger vi naturligvis kun træ fra veldrevne plantager, som værner om miljøet.

Men for Bino handler miljø også om optimal udnyttelse af naturens ressourcer og genbrug i den udstrækning, det er muligt.

Bino vil være med til at tage ansvar for, at vores børn vokser op og kan nyde naturen med dens rigdomme af træer, planteliv og dyr.

www.bino.dk