danskmoebeldesign_header_090111

Bolig drømme for alle
Messen "Boligdrømme for Alle" er åben den 28.-30. september 2007, og åbningstiderne lyder: Fredag kl. 11 - 20, Lørdag kl. 10 - 18, Søndag kl. 10 - 17. Boligdrømme for Alle er Danmarks samlede boligmesse med alt til tidens & fremtidens bolig. Tusindvis af boliginteresserede og købstærke forbrugere, som søger inspiration til nybyggeri, ombygning, tilbygning, fornyelse eller nyindretning af deres bolig. Når drømme-boligen er på plads, så kommer turen til haven.

Og her er de unge boligejere utålmodige. De vil have smarte haver i en fart og betaler gerne op mod 500.000 kroner for det. - Det er haver i solide, smukke og holdbare materialer, som de unge efterspørger. Det skal være nemt at holde, planterne skal passe sig selv, og materialerne skal helst være tegl, keramik og hårdt træ, Det løber nemt op i 200.000 til 500.000 kroner, og det er der mange unge, der gerne vil betale, fortæller Henning Loft, Jysk Haveselskab. Her er der også hjælp at hente til haven - nemlig gratis haverådgivning fra blandt andre Jysk Haveselskab. - Tag planer, fotos og tanker med til Boligdrømme for Alle, så skal vi gerne hjælpe med inspiration og rådgivning til haven, siger Henning Loft, Jysk Haveselskab.


51 meter lang og 1,2 ton tung - oplev verdens længste sofa i Herning
Der er plads til 78 personer, den har 54 ben, den er 51,3 meter lang og vejer 1,2 ton. Det er intet mindre end verdens længste sofa. Den er dansk, og man kan opleve den lange sofa på Boligdrømme for Alle. Det er møbelkæden, BoConcept, der står bag DIVA, som verdens længste sofa er døbt.

- Normalt er DIVA en tre-personers sofa, nu har vi ændret både mål og betræk, så den nu kan rumme 78 personer i stedet for tre. Desuden har vi lavet sofaen i rødt kunstlæder. Hvis vi havde lavet den i ægte læder, så ville det svare til 62 oksehuder, fortæller Anders Nørgaard, der har designet DIVA.

Mød Jesper og Morten fra De Fantastiske 5
Hvor skal skabet stå?
Det giver Jesper Gadegaard, indretningsarkitekt og kendt fra TV3's program De Fantastisk 5, gode råd om på Boligdrømme for Alle i Herning. Her indretter han to stuer og giver sine bud på, hvordan man får det bedste ud af sin bolig samt tips og idéer til indretning. Samtidigt kan man møde og opleve kokken fra De Fantastiske 5 og Aftenshowet på DR1, Morten Skærved, der viser gastronomiske tryllekunster i demokøkkenet.

Læs mere på http://www.bdfa.dk/