danskmoebeldesign_header_090111

Ser du også det smukke i det enkle?
Og betyder kvalitet meget for dig, når du vælger møbler til dit hjem?

COCO interior har siden 1990 designet og produceret møbler af massivt træ og metal. Møblerne designes og produceres i Danmark - det er vores garanti for et flot og solidt produkt.

På Coco Interioer's hjemmeside kan du altid finde de nyeste produkter fra COCO interior. Lad dig inspirere - og skulle du blive interesseret, kan du læse om både produkt- og kontaktoplysninger ved hvert enkelt møbel.

Siden 1990 har COCO Interior designet, fremstillet og markedsført egne møbler. Firmaet blev etableret af møbeldesigner Søren Rasmussen, og hans filosofi var uomtvistelig: Et smukt design skulle kombineres med en god kvalitet - og samtidig markedsføres til konkurrencedygtige priser.
Med andre ord skulle det være overkommeligt at møblere sit hjem med et flot, nutidigt design.

I 2004 overgik firmaet til Mette Friis - datter af Søren Rasmussen. Lige fra starten har hun været en del af COCO Interior og viderefører i dag firmaet i samme ånd.
Mette Friis er uddannet designer og kvinden bag Coco Interiors smukke, skandinaviske design.

Dansk produktion
Kvalitet - både i design og produktion - er nøgleordet for COCO interior. Vi samarbejder udelukkende med danske producenter og har derfor god kontakt til alle vore leverandører. Det giver os mulighed for at følge hele produktionen og garantere den bedste kvalitet både produkt- og håndværksmæssigt.

Alle møbler fra COCO interior er lavet af massivt eg og bøg. Vi vælger træet fra de bedste finsorteringer og sikrer derved, at træet er smukt og ensartet - samtidig med at man kan se, at træ er et levende produkt med fine detaljer og tegn fra naturens side.

Dansk design
Coco Interior design er dansk design. Vi designer alle møbler ud fra de klassiske skandinaviske værdier, hvor det enkle og stilrene går hånd i hånd med et let og lyst udtryk.

www.cocointerior.dk