danskmoebeldesign_header_090111

Cube Design A/S designer, udvikler, producerer og leverer kontormøbler og relaterede produkter som kantine-, café- og konferencemøbler. Derudover producerer vi også møbler til skibsindustrien.
 
Virksomheden er grundlagt i 1981, og vi fik med vores gode design og kvalitet hurtigt fodfæste i den danske møbelbranche. Som årene er gået er vi vokset os store og i dag er der 35 ansatte fordelt på vores fabrik i Svenstrup og vores administration og lager i Hinnerup.

Gennem alle årene har vi haft den vision at skabe flotte og funktionelle møbler, og det vil vi også gøre i fremtiden.
 
Salget foregår via vores forhandlernet, som i dag består af ca. 150 forhandlere fordelt over hele landet. Alle forhandlere er oplært i vores produkter, og kan derfor yde en professionel hjælp. Kontakt os venligst for informationer om nærmeste forhandler.
Desuden har vi etableret eksport til flere lande, og det er er område vi vil fokusere meget på i de kommende år. Det meste af vores eksport foregår til Europa, men også markeder som det Egyptiske og Japanske har vist stor interesse.

Kvalitet og design  
Kvalitet har altid været et kendemærke for Cube Design A/S, og det er bestemt ikke nogen tilfældighed. For os er det en selvfølgelighed at kvaliteten er i top, vi har ingen interesse i at lave produkter der kvalitetsmæssigt ligger i den lave ende, vores filosofi er ganske enkelt anderledes.

Den øgede konkurrencesituation på det danske marked har presset priserne nedad, og det har haft sin negative virkning på kvaliteten. Det på trods har Cube Design A/S bibeholdt et højt kvalitetsniveau, og i stedet forsøgt at optimere produktionen og hele administrationen, og dermed har det ikke forringet kvaliteten eller designet på vores produkter.

Vi stiller store krav til vores egenproduktion af møbler, og det samme er gældende for de leverandører vi samarbejder med. Derfor ved vi også at alle dele der benyttes i fremstillingen af vores produkter er af god kvalitet.

Vores design af møbler bygger på 2 hovedpunkter. Det funktionelle og visionelle. Når disse 2 elementer går op i en højere enhed, skabes der et godt design, og det er det vi stræber efter. Vores produkter skal ikke kun skabe gode arbejdsbetingelser for brugerne, de skal også opleves og kigges på.
 

www.cube-design.dk