danskmoebeldesign_header_090111

Aktivitetsniveauet omkring CODE09 vil ingen ende have. For at kunne tilbyde alle professionelle besøgende den bedste service har udstillingschef Lone Ann Disch besluttet at indsætte shuttlebusser i perioden 27. - 30. august 2009. Busserne kører forbi et større antal showrooms i City samt et væld af seværdigheder. CODE Selected Shuttle er en skøn blanding af business og pleasure.
"Vi ønsker at formidle en gennemført oplevelse af København til vores besøgere. Netop nu skal vi jo stå sammen og præsentere det bedste, vi har lært. Vi ser det derfor som en selvfølgelighed, at busserne kører i løbet af designugens første 4 dage, mens der er fokus på B2B-markedet - vi henvender os jo kun til det officielle publikum om søndagen. Hvis vi vil noget med denne første internationale designuge, så må vi jo sammen skabe grobunden for en ny innovativ design-platform."

"Ikke alle programpartnere var indstillet på et samarbejde, tja…. CODE Selected Shuttle er resultatet.… endda meget billigere end firmaerne hidtil har oplevet", oplyser en smilende udstillingschef.