danskmoebeldesign_header_090111

Copenhagen Furniture Festival1. - 3. juni 2007  - Fredag og lørdag kl. 10-18. Søndag kl.10-16. For første gang nogensinde afholdes , en helt ny dansk møbelfestival med Københavns levende byrum som ramme. En festival for den danske og internationale møbelbranche, som ønsker at nå ud Face to Face med forbrugerne og influenterne ved nye måder at tænke og præsentere bl.a. dansk møbeldesign på. Det koster kun en SMS og der er Festival busserne, der transporterer dig rundt på festivalruten. Vis blot din sms til chaufføren. De forskellige festivalarrangementer og events i de tre dage. Du kan læse festivalprogrammet på din telefon og modtager løbende sms om de forskellige festivalevents.

Copenhagen Furniture FestivalPå Copenhagen Furniture Festival har forhandlere og producenter mulighed for at skabe nye måder at udnytte egne og eksisterende faciliteter på, såsom showroom, butik eller en hel anden lokalitet i København.

Copenhagen Furniture Festival er også en festival for den brede offentlighed med interesse for møbler og design. Det koster kun en sms takst at være med og så kan du frit stige af og på de mange festivalbusser, der kører rundt mellem de forskellige udstillinger. Læs mere under 'Tilmelding Publikum'

Copenhagen Furniture Festival er det nye kommercielle mødested, der skaber en mangfoldig oplevelse for et bredt publikum af både professionelle og offentlighed, i hjertet af vores smukke hovedstad.

Besøg festivallens hjemmeside - klik her!