danskmoebeldesign_header_090111

Dansk møbeldesign til Kronprinseparret
Møbelvirksomheden Softline i Maribo er blevet udpeget til, at levere Lolland Kommunes officielle gave i form af flot dansk møbeldesign
, til Kronprinseparret i forbindelse med det kongelige besøg på Lolland-Falster, der fandt sted torsdag den 19. juni. "Det er en meget stor ære for os at få denne opgave, og vores designere har i al hemmelighed arbejdet med projektet i flere måneder," siger Softlines direktør, Finn H. Sørensen. Kommunen har ønsket, at Frederik og Mary

skulle have et stykke Lolland med hjem, og at det skulle være noget unikt, som deres børn også kunne få glæde af.

"Vi har derfor valgt at udvikle to kongelige designs fra vores ungdomsserie til børnene, som får hver en smart Grand Prix stol samt en Donut puf-stol," fortæller Finn H. Sørensen.

Møblerne er udført med en speciel filtstof kvalitet i en kongeblå farve, og Prins Christian og Prinsesse Isabella får deres navne og en kongekrone broderet i guld på hver af stolene. Den bløde og lege-venlige pufstol er ligeledes i kongeblåt stof kombineret med en flot pink farve.

"Det dekorative, runde design og de små dimensioner gør møblerne perfekte til børnenes værelser, og vi håber kongefamilien får stor glæde af gaven," siger Finn H. Sørensen.

Softline's designer Stine M. Engelbrechtsen og hendes team i udviklingsafdelingen har stået for at færdiggøre kommunens gave. Grand Prix stolene er oprindeligt designet af tegnestuen Format og puf-stolen af tegnestuen Goodmorning Technology.