FlipBordserien "Flip" er designet parallelt med skalstolen "Pingo", de to taler samme enkle formsprog.
Serien er baseret på en række forskellige bordplader med en let indre opbygning. For eksempel holdes totalvægten af et bord med foldeben, 800 x 1600 mm., nede på 18 kg. Pladens ender hvor foldeben/ fastben skal monteres er massiv. Til serien er udviklet et koblebeslag, der kan koble borde sammen i begge retninger eller bære en tilstødende bordplade så man spare ben. Specifikationer.
Bordserien findes i bredderne 600, 750, 800 og 900 mm. med længderne 1500 og 1900 mm.
Leveres både som klapbord og med faste ben i træ og laminatoverflader. Til serien findes tilhørende bordvogn.

Læs mere om Hans Sandgren Jacobsen - klik her ....

GallerySnedkernes Efterårsudstilling 1998 på Kunstindustrimuseet deltog jeg med to produkter en formspændt taburet "Gallery"og campingseng:
Målet for mig har været at designe et produkt med et stærkt udtryk (sit eget særpræg) og kombinere det med formmæssig ro og harmoni. Dette skulle tilsammen give et produkt som kan anvendes over alt i Kunstforeningen Gl Strands udstillings arealer uden at tage den besøgenes første opmærksomhed. Produktet skal have en form, så den besøgende kan huske møblet.
Taburet i formspændt finer formet ud af et reklangulart stykke finer (530 x 1250 mm) Vægt ca. 4.2 kg.
"Gallery"kan anvendes enkeltvis f.eks. i trapperum, de små udstillingsrum. ovs.
"Gallery"kan også forbindes indbydes så de kan danne en række på fire sammenhængende taburetter, iøvrigt kan den anvendes fra alle 4 sider; Man kan side på den fra begge sider eller side over skrævs på taburetter.
Fredericia Furniture er producent. Støttet af Danmarks Nationanbanks Jubilæumsfond.

Læs mere om Hans Sandgren Jacobsen - klik her ....

Pingo"Pingo", blev Hans Sandgren Jakobsens bidrag til konkurrencen "En stol til Frederik" udskrevet af Foreningen Dansk Møbelindustri.

Dedikation.
Den ligner Kronprinsen lidt, ren nutid, med traditionen i ryggen, enkel, uden dikkedarer, grænsesøgende og temmelig god til det, den skal.
Den er skabt til det danske folk. Med masseproduktion for øje. Den er allerede i gang.
Er solgt til en lufthavn. Med også gearet til kirke. For den er forberedt til kobling og - salmebogshylde.

Specifikationer.
" Pingo"s sæde og ryg er i et stykke kirsebærfinér, bøjet under 80 tons tryk. De to ens, dobbeltkrumme skaller forbindes af et "øje". Understellet er mat satin-forchromet stålrør, forsynet med kobling.
Til stolen hører stoleophæng, nr.-angivelse, salmebogshylde, skrivearm, stabelflyttevogn og opbevaringsvogn samt en serie borde med foldeben og faste ben.
"Pingo" leveres med eller uden polstring og armlæn - i følgende træsorter: ahorn, birk, bøg og kirsebær.
Med hvid eller sort laminat på indersiden.

Læs mere om Hans Sandgren Jacobsen - klik her ....

Gallery Miniature
Hans Sandgren Jakobsen er designeren bag den prisbelønnede og verdenskendte stol Gallery.

Denne detaljeret miniature model af Gallery er udført i målestok 1:6.

Gallery leveres i en smuk specialdesignet gaveæske inkl. en lille 16 siders brochure med historie om stolen og designeren.

Ideel gaveide til miniature enthusiaster, designere, arkitekter og andre møbel-fantaster - med andre ord er stolen en perfekt gaveide til alle der værdsætter og holder af smukt design.

Miniature udgaven af Gallery produceres ag 1:6 DESIGN.

Radon TRadon T er en let og mobil bordlampe udført i formstøbte materialer og monteret med gummifødder, så den altid står fast. Røret ved skærmen skaber fleksibilitet og gør lampen levende. Der er desuden luft mellem reflektor og skærm, hvilket isolerer og betyder, at man styre lyset ved at tage fat i skærmen. Kontakten er placeret på lampens hoved, mens ledningen føres ud af det bagerste ben og således medvirker til at understrege lampens rene udtryk.

Radon giver et direkte, styret lys. Skærmen er multi-justerbar og forsynet med en asymmetrisk reflektor, der sikrer, at lyset altid når ud til den flade, hvor det skal anvendes.

H 52 cm x skærm Ø 21 cm / Max 60W E14
Design: Hans Sandgren Jakobsen