Kay Bojesen abeAben af Kay Bojesen med gavtyveblikket og den lyse vom, har forvandlet børneværelser til urskove og sendt drømme på langfart.

Aben bliver en livsvarig ven, der vil følge dig fra barn til voksen.

Aben er skabt i 1951 og blev hurtigt efterfulgt af bjørnen og elefanten. Kay Bojesen ønskede ikke, at dyrene skulle ligne rigtige, levende dyr. Trædyrene skulle i stedet have lov til at være sig selv og have deres egen karakteristiske personlighed.

Aben af Kay Bojesen abe er håndlavet af teak og limba og fås enten 20 eller 60 cm. høj. Pris hhv. kr. 700,- og 8.000,-

Læs om Kay Bojesen - klik her!
5 aber af Kay Bojesen

Kaj Bojesen BjørnMed sin runde næse og sin tykke mave bliver BJØRNEN hurtigt til børnenes ynglingsdyr. Den frække bjørneunge ledsager dig livet igennem.

Bjørnen, som blev skabt i 1952 af Kay Bojesen, er i familie med den populære abe og elefanten.

Bjørnen er håndlavet af eg og ahorn.

DEN KGL. LIVGARDE har stået vagt ved danske slotte siden 1658 - med bjørneskindshue, rød galla og kryds på maven. Siden Kay Bojesen tegnede sine gardere i 1942 har de stillet op til hverdag og fest. Garderne i bøgetræ er håndkolorerede. Der med følger et skilderhus-formede emballage i pap, der bærer MONOGRAM med majestætens tilladelse.
 
Højde 22 cm. Brede 7 cm. Dybde 5,5 cm.

Fanebærer af Kay Bojesen
Elefant af Kay BojesenMed sit godmodige blik og sin robuste fysik vækker Kay Bojesens ELEFANT umiddelbar tillid. Elefanten bliver en tro følgesvend fra kravlegården til næste generation.
 
Elefanten er skabt i 1953 og udgør sammen med aben og bjørnen den muntre trio, der altid er på eventyr.
 
Elefanten er håndlavet af egetræ.
Kaj Bojesen garderDEN KGL. LIVGARDE har stået vagt ved danske slotte siden 1658 - med bjørneskindshue, rød galla og kryds på maven. Siden Kay Bojesen tegnede sine gardere i 1942 har de stillet op til hverdag og fest. Garderne i bøgetræ er håndkolorerede. Der med følger et skilderhus-formede emballage i pap, der bærer MONOGRAM med majestætens tilladelse.
 
Højde 22 cm. Brede 7 cm. Dybde 5,5 cm.