Flemming AggerFlemming Agger, født 1944, blev først uddannet som møbelsnedker og dernæst som arkitekt fra Kunsthåndværkerskolen.

Han har blandt andet været med til at renovere TV-Byen, været sagsarkitekt på indretning og inventar af Miljøministeriet og på togstationen i Københavns Lufthavn. Men allerede da han var ansat hos KHRASarkitekterne, var han tilknyttet et projekt i lufthavnen, nemlig déoplæg/udbudsmateriale, indretning, design og facader på Finger B.

Flemming Agger har desuden lavet idéoplæg og produktudvikling til Den Danske Pavillion i Sevilla, designet lamper for Le Klint og senge for Illums Bolighus.

Arkitekt, billedhugger, maler, designer, reklametegner, redaktør, debattør, lærer og professor er nogle af de stillingsbetegnelser, der kan hæftes på Gunnar Aagaard Andersen. Først og fremmest var han dog kunstner, og fremstår som en af de betydelige pionerer indenfor den danske modernisme. Han orienterede sig mod og involverede sig i store dele af Europas kunstscene med et virke der, som antydet, var kendetegnet ved en vidtfavnende produktion.

Rikke Frost uddannet på Arkitektskolen i Århus Danmark spænder vidt og etablerede i 2004 sit eget firma netop for at kunne brede sig designmæssigt.

Rikke FrostHun har gennem de seneste år gjort sig bemærket med innovative designs, til både ude og inde for større danske og udenlandske virksomheder. Hun har godt øje for fremtidens tendenser og arbejder fokuseret med helhedsoplevelse.

Udover produktdesign, konceptdesign og indretningsopgaver udfører Rikke Frost også jævnligt vejledning og censor opgaver på skoler og ved konkurrencer.

Gyngestolen ”Sway” der kan bruges både ude og inde er det første produkt for Trip Trap (Skagerak) Her er teaktræ kombineret med gjorde.

Netop nye materialemix og enkelhed er kendetegnene for Rikke Frost design. Sofabordet Bowl for Bolia i glasfiber og valnød er et innovativt og meget funktionelt opbevaringsmøbel.Sway