Christian FlindtChristian Flindt er ny på den danske møbeldesignscene - en ung og talentfuld designer, oprindelig uddannet arkitekt fra Arkitektskolen i Århus. 
 
Christian Flindt har deltaget på en lang række danske og internationale messer, herunder Formland 2004, Tokyo Designers Block 2003, Scandinavian Furniture Fair 2003, Stockholm Furniture Fair 2003, Habitat Dublin og Salone Satelitte de Mobile 2003. 
 
Ripple er hans første produktion for Paustian. Det modige og friske design i traditionel konstruktion viser en designer, der tør og vil - og som vi uden tvivl kommer til at se mere til.

Preben Fabricius var udlært som møbelsnedker, hos snedkermester Niels Vodder, derefter uddannet på Skolen for Boligindretning under arkitekt Finn Juhl.

Preben Fabricius, modtog Illum Price 1969 og Ersten Bundespreis Gute Form 1969. Preben Fabricius døde 1984, i en alder af kun 52 år.

Susanne FossgreenSelv om Susanne Fossgreen gik på Arkitektskolens afdeling for møbel- og rumkunst, satte professor Arne Karlsen hende engang til at tegne et hus. Det skulle være et fritidshus til en kunstner, og Susanne Fossgreen valgte forfatteren Thorkild Bjørnvig.

- Jeg kontaktede ham og talte med ham om hans hverdag og hans arbejdsrutiner. Det gav mig en masse gode idéer, som jeg inkorporerede i projektet, fortæller hun.