Ebbe GehlEbbe Gehl har svendebrev fra Rud. Rasmussens Snedkerier 1959-63. Ansat hos Nanna Ditzel 1966-67. Underviser i møbeltegning ved Edinburgh College af Art 1967-69.

Jakob GudiksenJakob Gudiksen er den ene partner i Gudiksen Design & Innovation der er en dansk design- og idévirksomhed med speciale i utraditionelle og funktionelle løsninger. Vi er med til at gøre begrebet Danish Design mere innovativt, kreativt og nytænkende, og samtidigt udfordrer vi den traditionelle opfattelse af, hvad der kan lade sig gøre.

Jørgen Gammelgaard tilhørte en generation af talentfulde møbeldesignere, som havde deres baggrund i det meget velorganiserede danske læretidssystem.  I Gammelgaard's tilfælde tilbragte han sin læretid i værkstederne hos C. B. Hansen i København. Efter sin læretid studerede Gammelgaard under Grete Jalk og blev derefter besøgsstuderende på Det Kongelige Danske Kunstakademis møbelskole, hvor han arbejdede under Poul Kjærholm and Ole Wanscher.

Karsten GudiksenKarsten Gudiksen er den ene partner i Gudiksen Design & Innovation der er en dansk design- og idévirksomhed med speciale i utraditionelle og funktionelle løsninger. Vi er med til at gøre begrebet Danish Design mere innovativt, kreativt og nytænkende, og samtidigt udfordrer vi den traditionelle opfattelse af, hvad der kan lade sig gøre.

Morten GøttlerAutodidakt designer og møbelarkitekt MDD. Oprettede tegnestue i 1972 og har siden arbejdet med en bred vifte af produkter som brugskunst, legetøj, emballage, belysning for danske og udenlandske virksomheder. Siden 1984 har Morten Gøttler hovedsageligt arbejdet med møbler i et højt kvalitetsniveau for førende danske fabrikker. Hans stole er kendetegnet ved en gennemført anvendelse af træets muligheder og en høj komfort.