Hans J. Wegner er uddannet som snedker 1931 og på kunsthåndværkerskolen i København (1936-38). Hans J. Wegner var arkitekt og konduktør for møbler og inventar til Nyborg Folkebibliotek, tegnet af Erik Møller og Flemming Lassen samt (1940-43) til Århus Rådhus, tegnet af Arne Jacobsen og Erik Møller, selvstændig arkitekt i Århus (1943-46), i Kbh fra 1946; lærer ved Kunsthåndværkersskolens Møbelskole. Ansat hos Palle Suenson (1946-48). Wegner har tegnet møbler til Københavns Snedkerlaugs Møbeludstillinger (1938-68) og til Snedkernes Efterårsudstilling fra 1976. Har tegnet møbler til danske industrielle virksomheder siden 1940, desuden tegnet sølvtøj, lamper og tapeter.

Ole Wanscher nåede langt i sin karriere blandt andet blev han professor i møbelkunst ved Kunstakademiet i 1955, hvor han efterfulgte sin tidligere læremester Kaare Klint med hvem han delte mange synspunkter angående møbelkunstens rette æstetik. Ole Wanscher søgte tilbage i tiden, for at sinde de ideelle møbelkonstruktioner, som han herefter prægede i et mere moderne udtryk.

Sidse Werner"De ting, der omgiver os afspejler vores livsholdning"
Citatet er typisk for Sidse Werner. Hun mente, at glasset altid ville bestå på trods af alskens kunstprodukter, og at der altid ville være plads til skønhed. For som hun sagde : " Det er bedre med én god ting end ti halvdårlige."
Arkitekt og industriel designer Sidse Werner arbejdede både med design af møbler, tekstiler, lamper og glas.