danskmoebeldesign_header_090111

I en ubåd er optimal udnyttelse af pladsen af afgørende betydning. Derfor er der ofte fokus på møblerne og deres fleksibilitet. Dette var også tilfældet, da den franske ubåd Le Terrible skulle indvies i april 2008. For at udnytte ubådens trange plads bedst muligt valgte man derfor HOWEs multifunktionelle og pladsbesparende møbelløsninger.

HOWEs Tempest bord kunne med sine unikke foldeegenskaber og ekstreme holdbarhed tilbyde Le Terrible en unik mulighed for at skabe et dynamisk spiseområde, hvor pladsen uden for spisetid også kunne udnyttes til andre formål. I sammenfoldet stand optager bordene kun lidt plads, og opbevarelsesarealet er derfor på et minimum.         

Udnyttelse af den trange plads ombord på en ubåd understøtter HOWEs koncept om multifunktionelle og pladsbesparende møbler, og møblerne er derfor i deres rette element. Det er dog ikke første gang, at HOWEs møbler har fundet vej til en ubåd. Allerede under 2. Verdenskrig tjente HOWEs banebrydende Victory foldebord ombord på en amerikansk ubåd.