danskmoebeldesign_header_090111

Kontormøbelproducenten FUMAC A/S med hovedsæde i Randers kan nu krone sin designstrategi med en international anerkendelse i form af prisen " Red Dot Award - winner 2009" i kategorien "Product Design". Det er den nye stol GALLA, der er designet af de to danske designere Busk + Hertzog, som har fået prisen.

Galla
Stolen fik for nylig opmærksomhed fra kunder og publikum, da den blev præsenteret på møbelmessen i Stockholm, og efterfølgende deltog Galla i Red Dot designkonkurrencen sammen med designprodukter fra ca. 1.400 firmaer fra 49 lande og med i alt mere end 3.200 deltagende produkter. Det var første gang FUMAC deltog i en international designkonkurrence.

I begrundelsen for tildelingen af prisen til Galla står bl.a.:
"Galla er en eksklusiv mødestol, som udmærker sig med sit minimale brug af materialer uden at gå på kompromis med en høj siddekomfort. Helt ekstraordinært for denne genre af stole er Galla stabelbar, hvilket både giver store fordele under transport og ved daglig brug. Udtrykket baserer sig på klassisk designtradition, men fremstår moderne og tidssvarende, da den klassiske massive træryg er kombineret med et spændstigt og let understel i metal. Galla er særdeles velegnet som mødestol omkring et bord, da arm-/ryglænets udformning gør det muligt at komme ind og sidde tæt ved bordkanten."

FUMAC har i de seneste år markedsført designede kontormøbler sideløbende med de klassiske erhvervsmøbler, som firmaet i øvrigt er kendt for. Designprisen bekræfter FUMAC` stilling som en seriøs og anerkendt designmøbelproducent.