danskmoebeldesign_header_090111

Geisler A/S blev grundlagt i 1987 af Bo Geisler ud fra en filosofi om at skabe eksklusive kvalitetsbordplader i laminat til en forbrugervenlig pris.

Kvalitet behøver ikke koste ekstra!

Hos Geisler A/S har man altid fokuseret på, at bordpladerne skal følge tidens trends og som følge heraf blev de hurtigt en efterspurgt vare, og sortimentet indenfor laminater har siden vokset sig både bredt og dybt. Der blev også eksperimenteret med andre bordpladetyper, bl.a. Terrazzo.

I dag er Geisler A/S én af de førende producenter af laminater og terrazzo og er ligeledes med i front når det gælder bordplader i granit, rustfrit stål og massivt træ. Desuden tilbyder Geisler A/S i dag et bredt sortiment af vaske til køkken og bad i forskellige materialer og fra forskellige producenter.

Alle Geislers bordplader bliver fremstillet efter individuelle mål og ønsker, og både materialer og efterbehandling er af højeste kvalitet, idet det gode håndværk hér stadig er en del af hverdagen.

Det har gjort Geislers produkter til en efterspurgt vare over hele Skandinavien, for »der findes altid en Geisler løsning« …

www.geisler.dk