danskmoebeldesign_header_090111

J16 er klassikeren blandt de mange gyngestole, som Hans J. Wegner gennem årene har tegnet. Stolen blev i 1944 lanceret af FDB Møbler, og den har været i produktion lige siden. Hans J. Wegner lægger vægt på bevægelsesfrihed og ergonomi i sit stoledesign - egenskaber, som gyngestolen i særlig grad rummer. Til gyngestolen har Hans J. Wegner designet en fodskammel, en hynde til sæde og ryg samt en nakkepude.

J16Både gyngestol og fodskammel har håndflettet sæde i naturfarvet papirgarn. Fås i bøg og eg - ubehandlet, sæbebehandlet eller lakeret. Leveres også i sortlakeret eg.

En stol bør tillade bevægelsesfrihed og imødekomme mere end én sidde stilling. Dette synspunkt har Hans J. Wegner haft altid, så det var kun naturligt, at hans intentioner blev manifesteret i designet af gyngestolen.

Gyngestol og fodskammel med håndflettet sæde i naturfarvet eller koksgråt papirgarn. Stolen er fremstillet i massiv bøg, ubehandlet, sæbebehandlet eller naturlakeret. Leveres også i lakeret eller sæbebehandlet egetræ. Til gyngestolen kan leveres et komplet hyndesæt samt en nakkepude, og der fås også en hynde til fodskamlen.

Wegners klassiske gyngestol passer flot både som stuemøbel og i vinterstuen.

Køb et hyndesæt til Hans J. Wegners Gyngestol J16


Køb et hyndesæt til
Hans J. Wegners
Gyngestol J16
Klik her!