danskmoebeldesign_header_090111

Designa, der hidtil mest er kendt for at sælge danske køkkener af god kvalitet, har stor succes med også at sælge indretning til vores boligers øvrige rum. Siden de første Designa køkkener blev produceret i år 2000, har den danskejede virksomhed oplevet en eksplosiv efterspørgsel fra kunderne. En efterspørgsel, der nu også går på løsninger til hele huset.

- Vores kunder vælger ofte at købe en matchende skænk med til spisestuen, når de køber nyt køkken. Ens skabe i hele huset eller et gennemgående tema i badeværelse, bryggers og køkken, er også meget populært, fortæller marketingchef Tine Kloster fra Designa.
Den store interesse for at skabe en rød tråd i indretningen af hele boligen har sat sit præg på Designas nye, store katalog, som udkommer i weekenden 2. og 3. februar.

ROOM, hedder det nye katalog, som er sprængfyldt med ny inspiration til flotte boligløsninger. På 132 sider giver Designa et flot indblik i de mange muligheder for at indrette boligen i sin helt egen stil.

Det gøres overbevisende ved blandt andet at lade seks familier selv fortælle om deres Designa-løsninger og illustrere det med flotte fotos og inspirerende detaljer. Med det nye katalog markerer Designa sig skarpt i indretningen af danske hjem.

1-års tjek og gode priser
En række fordele har fået kunderne til at tage godt imod Designa, som er det danskproducerede friske pust, blandt de eksisterende køkkenmærker.

Designa tilbyder blandt andet kunderne et gratis 1-års køkkentjek for at sikre sig, at kvaliteten og firmaets produkter er i orden. Det er et tilbud, firmaet giver med sindsro. Eneste krav for at opnå køkkentjekket er, at køkkenet bliver monteret af en Designa montør eller en montør, der er anbefalet af Designa butikken.

Desuden har Designa en bred og attraktiv pris på alle produkter lige fra køkkener, badeværelser, bordplader, hvidevarer, skydedøre og spændende tilbehør.

Flere fordele end prisen
Ud over prisen har flere og flere kunder opdaget "de runde kanter", som kun Designa leverer.

"De runde kanter, som findes på Designa elementer, der bliver leveret færdigsamlede, styrker hyldernes holdbarhed, fordi det er en lukket kant, der kan modstå fugt. Desuden er den traditionelle sorte limfuge fjernet", oplyser fagfolkene hos Designa.

Kunderne er desuden godt tilfredse med at kunne vælge skabslåger i alle slags materialer. Det store udvalg og de mange inspirerende forslag til indretning præsenteres i det omfattende katalog fra Designa, som kan hentes i Designas butikker lige nu.

Designa er i dag Danmarks største privatejede køkkenvirksomhed med 30 koncept butikker fordelt i hele landet samt afdelinger i Norge - og ekspanderer fortsat.