danskmoebeldesign_header_090111

Jabo Møbler A/S blev grundlagt i 1982 af Jacob Bodilsen ud fra en filosofi om at skabe møbler, hvor de håndværksmæssige traditioner holdes i hævd og kvalitet, fleksibilitet, funktionalitet samt høj servicegrad er sat i højsæde.

Jabo Møbler A/S var den første møbelfabrik der lancerede senge med skuffer, så pladsen under samt rundt om sengen udnyttes hensigtsmæssigt og den oprindelige model er blevet videreudviklet mange gange siden. Hos Jabo Møbler A/S tilstræber vi kontinuerligt at identificere og imødekomme vore kunders behov og ønsker, da opfyldelsen af disse er en forudsætning for vores fælles succes.

Siden grundlæggelsen har Jabo Møbler A/S udviklet sig til et moderne og fleksibelt firma, som den dag i dag er en af Danmarks førende møbelproducenter af massive møbler i bøgetræ, elletræ og fyrretræ. Dette betyder at Jabo er i stand til at tilbyde vore kunder et møbelsortiment, som kan kombineres på mere end 1.000.000 forskellige måder.

Jabo Møbler A/S eksporterer ca. 97 % af produktionen til andre europæiske lande, primært til Tyskland, Frankrig, Holland, Belgien, Østrig, Schweiz og Skandinavien. Produktionsarealet omfatter 14.000 m2 og der er beskæftiget 40 medarbejdere i produktionen samt 6 personer i administrationen.

www.jabo.dk