danskmoebeldesign_header_090111

Den danske møbelproducent Jesper Holm Copenhagen, der producerer håndlavede designmøbler på eget dansk snedkeri, har nu åbnet en pop-up butik i butikscentret Field’s på Amager. Butikken åbnede den 1. september 2012 og vil være åben frem til jul.

Pop-up butikken ligger på Plan 1 i Field’s og er på 117 kvm, hvor Jesper Holm Copenhagen udstiller hele sit modelprogram. Jesper Holm har åbnet butikken sammen med børnemøbelfirmaet Small Design, og de to virksomheder deles om bemandingen.

Jesper Holm_Pop_up

Om baggrunden for pop-up butikken forklarer Jesper Holm: ”Siden vi for nogle år siden besluttede at droppe det traditionelle salg gennem møbelforhandlere, har vi klaret os fint med det direkte forbrugersalg via vores webshop, vores butik på snedkeriet i Ishøj og mund-til-øre markedsføring. Men vi fornemmer, at vores nuværende kundekreds er ved at have deres behov dækket, og vi vil derfor gerne præsentere os over for nye kundeemner. Det forventer vi at kunne i Field’s, hvor der kommer ca. 7 mio. mennesker om året.” 

Med åbningen i Field’s dementerer vi også de ubehagelige konkursrygter, som fra tid til anden florerer omkring vores virksomhed,” tilføjer Jesper Holm. ”Vi vil understrege, at vi er på banen i fuld vigør og klar til at vise forbrugere nogle smukke og spændende alternativer til det traditionelle udvalg af designmøbler.”  

Se møblerne fra Jesper Holm Copenhagen på www.jesper-holm.dk