danskmoebeldesign_header_090111

Kristensen & Kristensen A/S er et 100% danskejet selskab, som har handlet med massive egetræsmøbler i mere end 15 år. Hovedkontoret er placeret i Esbjerg på den danske vestkyst, og huser administration, salgs- og logistikafdeling. I begyndelsen blev alle møbler importeret og distribueret til kunder på hjemme-markedet og til de omkringliggende nærmarkeder. Stigende efterspørgsel, forespørgsler fra nye markeder og produktion af nye designs gjorde det interessant for os at opstarte egenproduktion.

Kristensen & Kristensen Baltic Division UAB I 2002 opkøbte vi en møbelfabrik i Tauragé, Litauen og mere end 15 mio. DKK blev investeret i tørrestuer, fuldautomatisk fyr, maskiner o. lign opgraderinger. I dag er vi i fuld kontrol over produktionen lige fra opskæring af egestammer til slutproduktet. For yderligere information, se venligst "Produkthistorie". På fabrikken er vores konstruktionsafdeling placeret og her arbejder man tæt sammen med danske designere om løbende forbedringer og nye designs.

I dag tilbyder vi et bredt sortiment på 6 forskellige produktlinier og eksporterer til mere end 10 lande.

Dansk Design er velkendt og berømt i hele verden.
Udover vores egne designere i konstruktionsafdelingen arbejder vi sammen med danske designere for at sikre vores kunder, at vi konstant søger innovation for at møde efterspørgslen fra vores kunder.
Egetræ har været håndværkeres foretrukne valg igennem historien pga. de stærke egenskaber og majestætiske karakteristika.
Vi importerer egestammer hovedsageligt fra de store skovområder i Ukraine, hvor klimaet sikrer optimale vækstforhold. Egeskoven udgør 24% af det totale skovareal i Ukraine. Træerne fældes under statsligt opsyn for at sikre en bæredygtig skovdrift.
Som EU-producent opfylder vi alle EU-standarder og krav og viser dermed, at vi interesserer os for vigtige emner såsom ordentlige arbejdsforhold for vores ansatte og vores påvirkning på omgivelser og miljø.
Vores fabrik i Tauragé, Litauen har eget savværk og nymoderne tørrestuer, der gør os i stand til at kontrollere arbejdsgangen fra egestammer til færdigt produkt.

En dygtig ledelse og konstruktions-afdeling sikrer vores kunder produkter af høj kvalitet med en kort leveringstid.

www.kristensen.dk