danskmoebeldesign_header_090111

Alle har ret til et fedt køkken
Det synes vi i hvert fald hos Kvik. Derfor tilbyder vi moderigtige køkkener til overraskende lave priser. Det betyder, at drømmen om et lækkert, nyt køkken ikke er længere væk end forhandlerlisten, som du finder her på siden. 

Køkken med mere
Det moderne køkken tjener mange formål. Det er her, at dagen starter, og det er også her, vi mødes, når pligterne på jobbet og i skolen er overstået. Det er i køkkenet, familiens bedste stunder tilbringes, og det er i køkkenet, at festen ofte ender. Og så er det selvfølgelig i køkkenet, at vi laver mad. Et rum med så mange funktioner kræver en indretning, der er tænkt igennem ned til mindste detalje. Derfor prioriterer vi design og funktionalitet højere end nogle af de praktiske småting, der følger med et nyt køkken.

Vi gør det nemt, at gøre det selv
Vores filosofi betyder, at du selv skal hente og montere dit nye køkken. Til gengæld gør vi selvfølgelig alt, hvad vi kan, for at hjælpe dig på vej. Du får en enkel og overskuelig brugsanvisning med i hånden, men skulle du alligevel støde på problemer, er du altid velkommen til at kigge forbi butikken eller ringe til en af vores eksperter.

Er du typen, som ønsker alt klaret af fagfolk, henviser vi gerne til dygtige håndværkere, som kan hjælpe med at samle og montere køkkenet.
 
Da Kvik blev grundlagt i 1983,var det en reaktion mod de forhold, som den etablerede køkkenbranche bød sine kunder. Lange leveringstider, ugennemsigtige salgsprocesser og alt for høje priser. 

Et opgør med vanetænkningen
Kvik blev baseret på sund fornuft, dyb respekt for vores kunder og ikke mindst en villighed til forandring. Og netop udfordringen af vanetænkningen udgør stadig den røde tråd i vores virke. Både når det gælder måden vi sælger køkkener på, og vores idéer om indretning og funktionalitet.

Nytænkningen har gennem tiden ført til introduktionen af en række tanker og produkter, der alle tager udgangspunkt i vores behov og krav til køkkenet.

X-large™ kan tilpasses kundens højde og blev skabt ud fra ønsket om en ergonomisk korrekt arbejdsplads, der kombinerer funktion og design.
Vi har i 1999 introduceret filosofien om et SamtaleKøkken®, der forener vores moderne levemønstre med familiens behov for samvær og fællesskab. Og senest har vi tilpasset vort koncept, fordi vi mener at "alle har ret til et fedt køkken", og dermed rykket ved opfattelsen af, hvad et kvalitetskøkken i flot design skal koste.

www.kvik.dk