danskmoebeldesign_header_090111

MORMORVinderne af Den Danske Designpris 2007 er nu fundet. Med uddelingen af Den Danske Designpris 2007 hædrer Dansk Design Center endnu engang det bedste danske design. Priserne blev uddelt af HKH Kronprinsen den 29. marts i Dansk Design Center. Fra møbelverdenen var sofaen MORMOR repræsenteret, og juryen sagde: "Nedbryder konventionerne, innovativ produktionsform, provokerende og funky design, et visuelt og skulpturelt møbel, godt bud på nybrud inden for dansk møbeldesign.


Det er svært at lave nyskabning inden for sofaer. Derfor er det prisværdigt at se det spændende sofakoncept MORMOR, der med sit unikke udtryk tør være både funky og provokerende uden at gå på kompromis med formgivning og produktkvalitet. Med sin "monolitskæring" fremstår MORMOR som ét sammenhængende objekt i form af et visuelt spændende, let og skulpturelt møbel, der takket være en lav egenvægt og en sluttet form kan placeres frit i rummet og således nedbryde nogen af konventionerne inden for klassisk sofadesign.

MORMOR er et godt bevis på nybrud inden for dansk møbeldesign. Nytænkningen ses ikke blot i sofaens udtryk, men også i dens produktionsform, hvilket er med til at understrege møblets særegne karakter. Materialerne er velvalgte, detaljerne er velforarbejdede og navnlig løsningen med en kombination af læder og tekstil er flot."


Design:
TORPE&KÖLSCH, 2006
Johannes Torpe
Rune Reilly Kölsch

Virksomhed:
BS Studio / HAY