danskmoebeldesign_header_090111

Det er med glæde, at Fritz Hansen introducerer efterårs/vinterkollektionen 2006/07 bestående af to velkendte designs - Plano og VicoDuo - i nye og opdaterede udgaver samt en helt ny loungeserie - Attitude - af den danske designkomet Morten Voss.  

MORTEN VOSS - EN DESIGNER MED ATTITUDE 

Med en fortid som fuldtids windsurfer og ganske habil bokser er Morten Voss ikke gået den traditionelle vej for en designer. Alligevel fremstår han som én af de fineste eksponenter for den nye generation af danske designtalenter, der tør gå sine egen vegne og gerne provokerer både gennem design og fremtoning. 

Allerede i 1994 skabte den dengang kun 30 år gamle designer stor opmærksomhed med introduktionen af sofabordet FlightDeck, og siden er porteføljen blevet udvidet gennem firmaet VossCo Living.  Det er ambitionen at udvikle designs, der både udfordrer og rykker ved folks grænser, samtidig med at der appelleres til fantasien og humoren - det afspejles klart i serien Attitude, der består af en loungestol samt et loungebord.

Attitude - Morten VossAttitude loungestolen har en polstret overdel med kerne af formstøbt skum og kan fås polstret i stof eller læder. Underdelen er en pladefod med søjlerør og returdrej. Loungebordet er lavet i en blanding af naturmineraler og polyester, hvilket giver bordpladen én helt speciel følelse som værende både hård og blød på samme tid. 

"Jeg gør alt for at bryde de gældende regler inden for design, man skal komme med noget nyt - ellers er der ingen grund til at være designer" udtaler Morten Voss.

Fritz Hansen har store forventninger til samarbejdet, og ønsker Morten velkommen i republikken.