Museet på Koldinghus markerer den 15. december kl. 15.00 vintersolhvervet med åbningen af en spektakulær udstilling af PH’s fænomenale lamper. I den himmelstræbende ruinsal svæver PH-lamper som planeter i mørket og fortæller historien om en af dansk designs største successer. Mange af lamperne i udstillingen har aldrig tidligere været vist.
Særudstilling fra 16. december 2011 til 26. august 2012.
Åbent alle dage 10-17 (Lukket 24.12 og 25.12, 31.12, 1.1)

For første gang nogensinde rejser Snedkernes Efterårsudstilling (SE) med en samlet udstilling til udlandet for at vise sit særlige greb på dansk møbeldesign. Tokyo Design Center danner oplagte rammer om Whiteout – SE’s seneste udstilling, hvor temafarven hvid er gennemgående for de 38 debuterende stole. Whiteout henviser som tema desuden til det vejrfænomen, hvor sne, tåge eller dis reducerer sigtbarheden - i Tokyo bliver det dog blomstrende kirsebærtræer, der blokerer udsigten, for udstillingsåbningen finder sted under den årlige Sakura festival, der netop fejrer de japanske kirsebærtræer.

Møbelvirksomheden Carl Hansen & Søn og belysningsproducenten Pandul har indgået en international samarbejdsaftale omkring salg og distribution af Hans J. Wegners lamper. Ambitionen er at optimere samspillet mellem Wegners produkter og samtidig kaste lys på nye facetter af mesterens designtalent.