danskmoebeldesign_header_090111

Loungestol i Trip Traps Ocean-serie indbyder til fuldendt hygge og afslapning. Som de øvrige møbler i Ocean-serien er loungestolen designet af arkitekten Hans Thyge Raunkjær.

"Inspirationen til stolens design er hentet i Trip Traps kendte, maritime univers. For eksempel minder sædet i kunststof om et sejl spændt ud over skibets mast og bom. Den maritime inspiration kan også spores i sædets farve, der har den samme blå nuance som de kendte, danske fiskekuttere," fortæller designeren, der gennem de seneste år har markeret sig som én af landets mest succesfulde, moderne møbeldesignere.

Den blå farve står flot til stellet i rustfrit stål, som giver designet karakter og fungerer som behagelige armlæn, når avisen skal læses eller sommerens svale hvidvin skal nydes.

Cafébord til ude- og indebrug
Den afslappede loungestol er ikke den eneste nyhed i Ocean-serien. Et nyt, rundt cafébord følger i kølvandet på den populære møbelserie og er med plads til tre Ocean-stole perfekt til små rum både inde og ude. Desuden er bordet et oplagt valg til caféer og restauranter.

"Ligesom spisebordet i Ocean-serien er inspirationen til cafébordet hentet i formsproget fra den spændte konstruktion på en bro. Bordpladen i hvidt kunststof næsten svæver over bordets tre ben af rustfrit stål, som sikrer, at bordet står stabilt på både altanen og terrassens fliser," fortæller designer Hans Thyge Raunkjær om tankerne bag bordet.
Benene klikkes nemt fast under bordpladen og tages let af igen, hvis bordet skal stilles væk vinteren over.