danskmoebeldesign_header_090111

Septum a/s producerer skillevægge og skydedøre til ruminddeling. Vægsystemet er et dansk kvalitetsprodukt, som lever op til nutidens krav til funktion og holdbarhed.

Fleksibilitet og kreativitet er nøgleord, når man vælger et Septum vægsystem. Et væld af forskellige muligheder kombineret med kundens ønsker og vor viden sikrer den optimale løsning. Det er dansk design og håndværk når det er bedst.
Et Septum vægsystem leveres i moduler, hvor mål og design er tilpasset det specifikke behov. Der er dermed muligt at udnytte lokalerne og indrette optimalt. Systemet er enkelt og nemt at opstille, og kan flyttes eller ændres hvis behovet bliver anderledes.  
 
Et Septum vægsystem anvendes i kontor- og butiksindretning, ligesom i boligen. Ofte til opdeling af storrumskontorer, eller når der skal indrettes nye faciliteter som f.eks. et møderum eller rygerum. 

Septum opfylder et hvert behov inden for skillevægge og skydedøre. Et uendeligt antal af kombinationsmuligheder giver en enorm fleksibilitet og stort set ingen begrænsninger. Det er kun kreativiteten, der kan sætte grænser.
Vi leverer både halvvægge og skillevægge fra gulv til loft. Væggene kan udstyres med skydedøre og hængslede døre i træ eller aluminium/glas og i øvrigt inddeles med sprosser. Skab din egen personlige stil gennem skillevægge med træ, metal og glas - og i den størrelse, der passer præcis til dit behov.
Som prikken over i'et leverer Septum desuden reoler og skabsprogram, der matcher hele konceptet.

www.septum.dk