danskmoebeldesign_header_090111

Sika Design er en fusion mellem de to ældste producenter af rattanmøbler i Skandinavien, SIKA MØBLER A/S, der blev stiftet i 1950, og HORSNÆS DESIGN A/S, der blev stiftet i 1940.

Begge selskaber har siden grundlæggelsen været specialiseret i fremstilling og distribution af rattan- og kurvemøbler, og til 1992 havde de desuden deres egne produktionsanlæg i Danmark. På grund af mangel på råmaterialer i 1989 blev der etableret et produktionsanlæg på joint venture basis i Malaysia med en tidligere underleverandør. Vores malaysiske joint venture selskab "SIMOKA" modtog al vores teknologi og alle vores maskiner fra Danmark og blev ledet af vores danske tekniske chef. SIMOKA har 70 ansatte og har en månedlig produktion på ca. 3 x 40 fods containere med rattanmøbler af høj kvalitet.

Senest har Sika-Design desuden introduceret en særlig OUTDOOR designkollektion bestående af moderne, vejrbestandige og vedligeholdelsesfrie møbler til brug både UDE og INDE kaldet IN-OUT?. Denne meget populære kollektion er håndvævet af tyskproducerede HULARO? fibre på varmgalvaniserede metalstel, og møblerne er UV- og farvebestandige og holdbare ved høje og lave temperaturer. De er desuden miljøvenlige, og materialerne kan genanvendes.

I 1986 blev vores søsterselskab, CANE-LINE A/S, etableret med henblik på distribution af indonesisk fremstillede trend- og masseprodukter inden for rattan- og kurvemøbler. I 1997 lancerede "CANE-LINE A/S" også sin nye vedligeholdelsesfrie OUTDOOR kollektion af kurvemøbler, der tåler alle slags vejr, og tilsammen er vi nu den førende producent på verdensplan af denne type møbler.

Vores koncern har 40 ansatte i Danmark og ca. 3.500 i Indonesien. Vi har en årlig omsætning på mere end USD 34 millioner/svarende til ca. 650 containere med rattan- og kurvemøbler fra Fjernøsten. Vores selskaber har opnået vurderingen "AAA" hos Dun & Bradstreet.

I Danmark arbejder vi ud fra vores egen 12.000 m2 lager- og kontorbygning med 600m2 show-room. Vi har ca. 70.000 stk. færdiglavede møbler på lager her i Danmark.

Vores kollektioner distribueres nu i 60 lande, især i Europa og Mellemøsten, men vi har også etableret en god omsætning i både Nord- og Sydamerika og til flere caribiske lande, samt mange lande i Asien og Stillehavsområdet.

Vi er desuden specialister i kontraktbaserede opgaver, hvor vi har mange referencer "over hele verden". Vores kollektion anvendes også på dækket på mange af verdens største krydstogtskibe.

Vi ville være stolte af også at samarbejde med Deres virksomhed, og vi kan tilbyde de sidste nye designs i god kvalitet, levering til tiden og et samarbejde baseret på vores 60 års erfaring.

www.sika-design.com