danskmoebeldesign_header_090111

Historien før, nu og i fremtiden
Skibbild Møbelfabrik ApS er ejet og drevet af Henrik Andersen, som har været i virksomheden med skiftende titler gennem mange år. Møbel-fabrikken, som var ejet af Henriks far, blev for seks år siden solgt, og Henrik fortsatte som værkfører på fabrikken. Virksomhedens nye ejer gik dog konkurs, og kreditorerne foreslog at Henrik kunne leje fabrikken. Som sagt så gjort, og virksomheden kom på rette køl igen. Det gik endda så godt, at Henrik Andersen pr. 1. feb. 2005 købte Skibbild Møbelfabrik tilbage til familien.

Siden han overtog fabrikken har Henrik Andersen fået bedre indkøbs-aftaler og renset ud i urentable model-ler, ellers er ikke meget lavet om. Skibbild Møbelfabrik er stadig en ordreproducerende møbel- og kom-ponentvirksomhed med speciale i små serier og fleksibilitet. Kunderne er primært danske virksomheder indenfor møbelindustrien. Nøgleordene er kvali-tet, kommunikation med kunden og fleksibilitet.

Fremtiden byder ikke på uhæmmet vækst, snarere tvært imod. I Skibbilds niche gælder det om at være små og fleksible, og det ønsker virksomheden i fremtiden at blive endnu bedre til. Det gælder om at tilpasse sig tiden, holde omkostningerne nede, og udvikle de specialer, der gør virk-somheden konkurrencedygtig.

Speciale: Fleksibilitet, Lak og Små Serier
Vi beskæftiger 10-14 dygtige og faglærte medarbejdere, har en effektiv maskinpark og producerer mange serier på én gang. Det gør, at vi er uhyre fleksible og kan omstille produktionen hurtigt, hvis en kunde kommer med en hasteordre. Det betyder selvfølgelig, at vore kunder også skal være fleksible, men det plejer ikke at være et problem, for alle kan risikere at skulle bede om en hasteordre. Det sker ofte at danske virksomheder med produktion i Østen bruger Skibbild Møbelfabrik, når der er noget som glipper i produktionen i de fjerne lande, eller når der skal laves små serier. Små serier er serier mellem 100 til 1000 enheder.

Et andet speciale er lakering af emner. Vi kan lakere alle emner med listespøjte i alle tænkelige farver. Her er vi meget konkurrencedygtige, og klarer som regel de opgaver andre virksomheder giver op overfor.

Vi producerer i fyrretræ, eg, bøg og mdf, og bruger underleverandører til andre komponenter, hvis det er fordelagtigt. Desuden kan alle emner leveres emballeret.

www.skibbild.com