danskmoebeldesign_header_090111

Siden 1954 har Skalma A/S med kvalitet og kundeservice i front produceret polstermøbler.

Skalma dengang og nu ...
Det var i den lille by Skals i Midtjylland det hele startede tilbage i 1904. Fabrikken, der havde hjemme nær Limfjorden, producerede i starten madrasser lavet af tang. I 1931 flyttede fabrikken i nye lokaler, og produktionen blev lagt om, primært til divaner og chaiselonger.
 H.C. Jensen overtog i 1954 fabrikationen og det blev til moderne sovesofaer og drejestole der skulle produceres og sælges under det nye navn SKALMA.

Et polstermøbel Bonnie fra SkalmaEjerskabet i Skalma er i dag i hænderne på H.C. Jensen´s søn Bent Jensen. Og da 3. generation allerede er involveret i firmaet, er kontinuiteten sikret.
 
Der er i dag ca. 130 ansatte på Skalma, og fabrikken spreder sig over et areal på 18.000 kvadrat meter.
 
Salgsprogrammet fra Skalma spænder over et bredt spektre af sofaer og stole, heraf produceres ca. 70% i læder og resten i stof. Om det er læder eller stof, er Skalma Møbler altid synonymet på kvalitet.

  • Stole fra Skalma
    Her finder du lænestole, drejestole og hvilestole. Der kan vælges mellem forskellige træsorter/farver, og nogle stole har mulighed for gaslift/lænde-regulering/motorer o. lign.
  • Sofaer fra Skalma
    Vore sofaer er kendetegnet ved flot design og god siddekomfort. Alle sofaer er naturligvis med Nozag-fjedre, og kan leveres i stof, Alcantara eller læder, efter et bredt udvalg af dessins. Helt igennem et dansk forarbejdet produkt.
  • Byggemoduler fra Skalma
    Her er muligheden for at designe sin helt egen sofa ved hjælp af forskellige moduler, så den passer perfekt til netop din stue.

Besøg Skalma's hjemmeside - klik her.