danskmoebeldesign_header_090111

Mere end 70 års håndværkstradition
Skovby Møbelfabrik er i dag ejet og drevet af 3. generation af møbelsnedkere. Selv om udviklingen fra ganske lille bestillingsproduktion i 1933 til nutidens moderne stordrift har medført mange store udvidelser af produktionen. Således har Skovby Møbelfabrik altid undgået at gå på kompromis med den oprindelige idé om høj håndværksmæssig kvalitet.

Et andet af virksomhedens adelsmærker er, at de fortsat har hele produktionen fra råtræ til færdige møbler under ét og samme tag. Det giver en unik mulighed for at sikre råvarekvaliteten og vurdere åretegningen, strukturen og farvespillet i det enkelte stykke træ. Derfor er der aldrig to Skovby møbler, som er ens. I dag er fabrikken en fuldt moderne virksomhed, som anvender højteknologiske arbejdsprocesser, der hvor de kan være med til at sikre kvaliteten og aflaste vore medarbejdere.

I alt hvad vi gør, er håndværket vor drivkraft.

Et eksporteventyr
Der er en stadig stigende efterspørgsel efter møbler af høj kvalitet på verdensmarkedet. Derfor bliver Skovbys møbler i dag solgt på en lang række markeder verden over.
I dag bliver ca. 80% af Skovby Møbelfabriks produktion således afsat uden for Danmark.

www.skovby.dk