danskmoebeldesign_header_090111

Snedkergaarden - kvalitet gennem 30 år…
 
Vores målsætning er at fremstille designmøbler i høj kvalitet - og se bort fra kvantitet og priskonkurrence. Kvaliteten er i højsædet! Snedkergaarden samarbejder med de bedste danske arkitekter. Bl.a. kan nævnes Nanna Ditzel, hvilket er med til at sikre dem et klassisk, eksklusivt produkt, som man dagligt
frydes over.

Vores møbler laves af de bedste massive, ædle træsorter, og vi håndsorterer alt efter struktur og farve.
 
Møblerne forarbejdes på moderne maskiner for til sidst at blive håndpudset og overfladebehandlet af vores dygtige, uddannede møbelsnedkere. Her bliver kælet for hver eneste detalje, og den elegante forarbejdning understreger de unikke, stilrene klassikere af højeste kvalitet.
 
Vi har mange modelvarianter, og vi opfylder også mange specielle ønsker. Ligeledes har vi et bredt udvalg af ædle træsorter og overfladebehandlinger.
 
TrissenVores produktsortiment indeholder følgende: Skænke, vitriner, spiseborde, stole, sofaborde, arbejds- og skriveborde, sofa- og lænestole, senge og "Trissen".

Moderne design møbler med vægt på håndværk - og dansk møbeltradition
Hvert møbel fra Snedkergaarden er gået igennem følsomme snedkerhænder, der har kærtegnet træet, formet møblet og sikret et gennemført og fuldendt resultat.

Mere indbydende og smukt kan det ikke gøres.

www.snedkergaarden.dk