danskmoebeldesign_header_090111

Hos Steens Furniture tilstræber vi kontinuerligt at identificere og imødekomme vore kunders behov, da opfyldelsen af disse er ''nøglen'' til vores fælles succes.

Vores hjem og livsstil afspejler en blanding af forskellige kulturer og stilarter. En succesfuld afdækning af disse har altid resulteret i, at Steens Furniture har været i stand til at tilbyde vore kunder massive fyrretræsmøbler af høj kvalitet - møbler som passer til ethvert hjem.


Vi designer vore møbler, således at vi opnår en effektiv produktion, og dermed kan tilbyde vore kunder konkurrencedygtige priser kombineret med en optimal service.

Med udgangspunkt i en kundeorienteret tankegang er vores mål at indgå i et strategisk partnerskab med vore kunder. Nøgleordene i dette partnerskab er baseret på levering af kvalitetsmøbler, høj servicegrad samt leveringssikkerhed.

Oplever vore kunder en problemfri og mere smidig arbejdsdag som et resultat af vores samarbejde har vi opnået vores mål.

Med over 40 år i møbelbranchen har Steens Furniture forstået at tilpasse sig markedets behov via implementering af strategier med fokus på at yde og forbedre vores service.

"Vi er ikke bedre end det svageste led i kæden" så vi lægger stor vægt på kun at udvælge de bedst kvalificerede medarbejdere til alle funktioner. Under mottoet "frihed under ansvar" udvikler vi engagerede og motiverede medarbejdere, hvis vigtigste opgave er at yde den support vore kunder har brug for - på en hurtig og effektiv måde, og altid med et smil.

Ved at samarbejde med de bedste speditører sikrer Steens Furniture en hurtig og sikker levering, hvor krav om strenge deadlines overholdes.

Vores styrke er evnen til konstant at være på forkant med den teknologiske udvikling indenfor produktion af fyrretræsmøbler. Vore fabrikker er omhyggeligt designet og bygget med henblik på at imødekomme nutidens høje krav, krævende planlægning og fastlagte standarder.

Steens' fabrikker og lagre er blandt de mest moderne i Europa. Anvendelsen af den nyeste teknologi sikrer, at vi ikke kun er ansvarsbevidste overfor miljøet, men også at vi til stadighed opretholder vores konkurrenceevne.

Ved direkte levering fra vore fabrikker i Danmark til den enkelte kunde sikrer vi en effektiv og hurtig levering uden et forsinkende og fordyrende mellemled.

www.steens.dk