danskmoebeldesign_header_090111

Syvenren Miniature
Detaljeret miniature model af Arne Jacobsens klassiker "Syveren".

Stolen er udført i målestok 1:6.

Miniaturestolene “Syveren" og “Myren" består af 4 lag formpresset, knivskåret bøgefinér og 2 lag lærred. Mellemslibning og sprøjtemaling af miniaturestolene foregår i hånden. Plastdele og stålben er af samme materialer som originalstolenes og begge dele er udviklet specialværktøj. De små modeller er ikke alene vellignende men “føles" som originalstolene.

Syveren leveres i en smuk specialdesignet gaveæske inkl. en lille 16 siders brochure med historie om stolen og designeren Arne Jacobsen.

Stolen er en ideel gaveide til miniature enthusiaster, designere, arkitekter og andre møbel-fantaster -- med andre ord er stolen en perfekt gaveide til alle der værdsætter og holder af smukt design.

Materialer:
Miniatureskallerne består af 3 lag knivskåret træfinér, der sammenlimes, formpresses og udfræses efter samme proces som voksenstolene. Derefter kantslibes, finpudses og mellemslibes skallerne i hånden inden de sprøjtelakeres.

Understel i stålben og plastdele er fremstillet af de samme materialer som originalerne og under anvendelse af specialværktøj udviklet i Danmark.

Farver:
Sort, Valnød, Ahorn, Bøg, Azurblå, Lime,
Orange, Hvid, Solgul, Isblå, Vinrød, Rosa

Plexiglasskab
Endnu en nyhed er et skab i plexiglas beregnet til 3 "stole" for samlere af 1:6 DESIGNs miniaturemodeller. Her præsenteres Arne Jacobsens "Syver" & "Myre" samt Hans Sandgren Jakobsens
skammel "Gallery" på den smukkeste måde i et minimalistisk design.