danskmoebeldesign_header_090111

THUKA's aktiviteter blev grundlagt i 1949.

I 1980'erne koncentreredes konceptet til udelukkende at omfatte møbler til børn og unge.

I midt-halvfemserne etableredes den første af nu tre effektive højkvalitetsfabrikker med hvert sit speciale indenfor vort program-koncept, og der er året rundt beskæftiget omkring 150 dygtige og samvittighedsfulde medarbejdere med at gøre det muligt at indrette værelser over hele verden med møbler omhyggeligt fremstillet efter de bedste håndværkstraditioner.

Produktudvikling og kundeservice er for THUKA nøgleord, som har stadfæstet vort koncepts success.

THUKA udvikler, producerer og markedsfører konkurrencedygtige og funktionelle møbelsystemer i god kvalitet til børn og unge, i et design tilpasset det enkelte marked.

Visionen er at dække den totale værelsesindretning med møbler, som tilfredsstiller børn og unges behov for funktionalitet og udfoldelse.

Thuka har mere end 50 års erfaring med fremstilling af møbler, men desuagtet søger vi fortsat dygtiggørelse.
Vi har til stadighed unge medarbejdere i et uddannelsesforløb, hvorved vi udvikler os med ny viden. Samtidig vedligeholdes tillige de traditionsrige faglige kvalifikationer. Dermed dannes grundlag for de mange håndværksmæssigt gode produkter, alle vore trofaste brugere sætter pris på.

Thuka vurderes årligt af TÜV-Rheinland i Köln og har i adskillige år været certificeret med “Factory Inspection Certificat" for at drive en velordnet fabrik.

Dette skyldes i stor udstrækning vore mange dygtige medarbejdere, som alle sætter en ære i at opretholde en høj faglig standard og som alle gerne vil dele glæden ved et godt møbel med brugerne.

  • Årtiers erfaring fra mange lande om sikker møbelkonstruktion !
  • Thuka's udviklingsteam består af erfarne møbelfolk med høj anciennitet !
  • Familiens yngste har særlige indretningsbehov, som Thuka forstår !
  • Hvad er bedre end rigtige naturlige produkter ?

www.thuka.dk