danskmoebeldesign_header_090111

38 af Danmarks bedste kunsthåndværkere lægger vejen forbi Trapholt Pinsesøndag og 2. Pinsedag. Her præsenterer de et bredt udsnit af keramik, smykker, glaskunst og strik. Boderne står også i år i museets park med udsigt over Koldingfjord, og som vanligt er der gratis entré til både marked og museum.

Direktør Karen Grøn glæder sig over den udvikling markedet har været igennem: "Vi startede småt med pinsemarkeder for fem år siden, og nu er vi vokset til et af de markeder, hvor man ved, at man kan finde unika genstande af meget høj kvalitet".

Kunsthåndværkermarkedet på Trapholt foregår søndag 19. og mandag 20. maj kl. 10-17. Cafeen sælger hjemmelavede lækkerier. Desuden er der ekstra rundvisninger i Arne Jacobsens sommerhus og aktiviteter, hvor børnene blandt andet kan bygge med store skumklodser på plænen. Mandag kl. 13 uddeles publikumsprisen. Alle gæster har under markedet mulighed for at stemme på deres favoritkunstner og er samtidig med i lodtrækningen om et gavekort til Trapholts butik.

krus laila_stenderup
Keramiker Laila Stenderup laver
smukke farvestrålende krus.

ninna

Adgang til Trapholt er gratis begge dage, og man skal være opmærksom på, at ikke alle udstillerne tager Dankort. Se mere om de enkelte udstillere på www.trapholt.dk

Se mere på www.trapholt.dk