danskmoebeldesign_header_090111

Vejle Stole- og Møbelfabrik var med sin historie, der går helt tilbage til 1894, en traditionsrig virksomhed. Der er dog sket meget siden grundlæggelsen for over 100 år  siden, og Vejle Stole- og Møbelfabrik er i dag en moderne virksomhed  kendt for sin evne  til at få gamle håndværkstraditioner og moderne design til at gå op  i en højere enhed.

 
Vejle Stole- og Møbelfabrik lukkede i 2011.
 
Virksomheden udvikler og  producerer en række møbelserier af højeste kvalitet til private hjem, men har også en stor produktion af kundetilpassede møbler til  kontaktsektoren.
 
Det gamle familiefirma er  stadig i rivende udvikling og eksporterer sine produkter til hele verden  med USA, Canada og England som primære markeder.
 
Vejle Stole- og  Møbelfabrik er op igennem årene blevet kendt for sin konstante fokusering på kvalitet, design og håndværk.
Målet er at levere et  produkt, der både kvalitetsmæssigt og æstetisk er af højeste standard.
 
For at sikre opfyldelse af dette mål, er det af afgørende betydning  for Vejle Stole- og Møbelfabrik at have en erfaren og velkvalificeret medarbejderstab, der kan leve op til de høje kvalitetskrav, som  virksomheden stiller.
 
Af samme grund lægger  Vejle Stole- og Møbelfabrik stor vægt på, at alle materialer er af den bedste kvalitet, og at virksomheden rent teknologisk er på forkant  med udviklingen.
For hele tiden at kunne følge med tiden og leve op
til kundernes  ønsker og krav, har Vejle Stole- og Møbelfabrik desuden etableret et  tæt samarbejde med en række faste arkitekter og industrielle  designere, der medvirker i udviklingen og designet af virksomhedens møbler.