danskmoebeldesign_header_090111

VTI er blandt verdens største producenter af limtræ til møbelindustrien. Vores årlige kapacitet er på mere end 2.500.000 m2. Vi bruger vores menneskelige og økonomiske ressourcer til at blive bedre, dygtigere og mere effektive til glæde for vore mange kunder.

Vi ser det som vores fornemste opgave, at leve op til vores kunders krav, om engagement, innovation og kvalitet i alle aspekter af vores dagligdag. Vi tror på værdiskabende samarbejde baseret på et gensidigt åbent og tillidsfuldt forhold.

 

Udvikling af kompetencer og medarbejdere i tæt samspil med løbende investeringer i den nyeste teknologi er nøglen til fastholdelse og udbygning af VTI's position som markedsleder.

VTI en fleksibel, seriøs og kvalitetsbevidst samarbejdspartner, hvis kernekompetence er produktion af limtræsplader i fyrretræ til møbelindustrien. VTI er ordreproducerende, og vi dækker alle behov for produkter med en individuel grad af forarbejdning. Vi har specialiseret os i at give vores kunder den bedste løsning, dette gør vi ved hjælp af den store knowhow, vi besidder. VTI´s interne salgsafdeling har mulighed for at blive din "forlænget arm" og blive din medspiller, når det gælder logistikken, koordinering, samt varetagelse af dine specifikke behov. Med et stort netværk af underleverandører, kan vi tilbyde mange løsningsforslag.
 
Med en kort leveringstid og en høj leveringsikkerhed står VTI som en seriøs samarbejdspartner.

Pludseligt opståede behov hos kunderne kan afhjælpes, da vi har mulighed for at tilbyde vores produkt DTD plader i fyrretræ i forskellige tykkelser og dimensioner. VTI kan desuden levere FSC godkendt limtræ. Herved kan kundernes voksende krav til råtræets behandling imødekommes. FSC godkendt limtræ er produceret af råtræ fra skove med strenge miljøregler og krav.

VTI A/S har siden starten i 1976 haft en markant vækst målt i omsætning og kapacitet.  Derfor fremstår vi i dag som en af verdens største limtræsproducenter og har en årlig kapacitet på mere end 2.500.000 m2 limtræ.
 
Eksport af limtræ begyndte i 1993, og eksportgraden hos VTI udgør i dag over 60% af omsætningen.

I slutningen af 90'erne blev de oprindelige fabrikslokaler for små, og ledelsen besluttede sig for at opføre en helt ny fabrik, udelukkende konstrueret til produktion af limtræ. Den nye fabrik blev taget i brug ved årsskiftet 1999 / 2000.

VTI´s kernekompetence er at producere limtræ til møbelindustrien.

  • VTI tror på værdiskabende samarbejde baseret på et gensidigt åbent og tillidsfuldt forhold, vi arbejder derfor ud fra følgende værdier.
  • Troværdighed og ærlighed: "Vi siger det, vi mener, og vi holder det, vi lover"
  • Vi arbejder målrettet og vedholdende mod de vedtagne mål
  • Vi forbedrer os løbende indenfor viden, kompetence og effektivitet
  • Vi sikrer konkurrenceevnen gennem omkostningsbevidsthed, hvor der er fokus på resultater i alle forhold.

www.vti.dk