danskmoebeldesign_header_090111

Wendelbo Møbel Design er beliggende i Egå lidt nord for Århus.

Grundlaget for Wendelbo Møbel Design blev skabt i 1955. Siden har virksomhedens forretningsgrundlag udviklet sig fra større og mindre ommonteringer og -reparationsopgaver til en omfattende produktion af klassiske polstermøbler af højeste kvalitet. På fabrikken i Egå producerer vi i dag en kollektion bestående af mere end 30 modeller. - Alle udelukkende efter ordre!

Gennem de senere år har vi suppleret vore polstermøbler med en kollektion af spændende møbler importeret fra såvel Europa som Østen. Denne serie - Wendelbo Interior Collection - byder bla. på engelske borde og reoler samt øvrige møbler og accessories, bla. fra Sydøstasien.

Uanset, om der er tale om én af vore klassiske sofaer, de raffinerede engelske borde eller et af de smukke orientalske fuglebure,  garanterer vi, at kvaliteten er i top.

Wendelbo Møbel Design byder på en bred kollektion af eksklusive og spændende møbler: Vore polstermøbler, som vi producerer på egen fabrik, spænder både over klassiske stilstuer samt mere moderne modeller. Vor øvrige kollektion består af spiseborde, sofaborde, stole, accessories og unikke småmøbler, produceret ved underleverandører i  Europa og Sydøstasien.

Fælles for hele sortimentet er en enestående håndværksmæssig kvalitet, som vi aldrig går på kompormis med kvaliteten.

www.wendelbo.dk