danskmoebeldesign_header_090111

Vores udvikling og produktion af vandsenge er bundet sammen i et meget tætmasket net, som strækker sig ud over hele Europa. Wa'core er pr. 1.10.2005 flyttet til Næstved. Her er udviklingscentret, administration, salg og marketing. Lager og logistikcenter er i Dalmose.
Siden præsentationen af den første vandseng er der sket meget. Vandsenge fra Wa'core er drømme, der blev til virkelighed. Vi har forenet den ypperste, amerikanske teknologi med vores eget design. Resultatet er blevet en enestående kombination. At danne en enhed i systemteknik og tekstildesign og til at indføre helt nye dimensioner for komfortabel hvile.
Hos os muliggør den nyeste IT-teknologi at reducere papirarbejdet, at minimere ordrebehandlingstiden og at sikre et fleksibelt produktionsflow. Det er vores styrke, at levere nøjagtigt de varer til Dem, som de ønsker, - og til tiden. Vi vil kort sagt gerne forme det således for Dem, at de handler med os.

Igennem 15 år har vi leveret vandsenge af god, skandinavisk kvalitet, og vores viden og kompetence inden for vandsenge og sengerammer er derfor betydelig. Vor erfaring kommer vore Wa'core kunder tilgode via den rådgivning, som vi anser for vor vigtigste opgave. I de år der er gået har vi til stadighed udvidet medarbejderstaben for dermed at sikre vort høje serviceniveau såvel som leveringssikkerheden. Hos Wa'core bestræber vi os på løbende fornyelse og produktudvikling. Denne fornyelse sker med særlig fokus på Wa'core's faglige viden og i samarbejde med udvalgte leverandører. Således udvider vi hvert år Wa'core's sortiment med markedsrelevante nyheder inden for madrasser såvel som inden for design.

Kvalitet er meget værd
Kvalitet har mange ansigter. For os handler det om at tage vare på værdierne. Den kvalitet, der udspringer fra virksomheden som helhed. Høj kvalitet fremkommer kun med medarbejdere, der på alle områder er veluddannede, engagerede og fleksible, og ses ikke blot på et enkelt produkt, men på alle funktioner, hvor mennesker er involveret. I al beskedenhed tilskriver vi vores succes denne indstilling til kvalitet.

Vi er miljøbevidste
Vi har en klar miljøpolitik, der opfylder de øgede miljøkrav. Hele produktionen bygger på en miljøvenlig tankegang, der omhandler varmegenindvinding og energispareforanstaltninger. Tekstilerne opfylder de internationale krav vedrørende anvendelse af ikke-skadelige stoffer. Ingen produkter indeholder Freon. Til indpakning anvendes udelukkende genbrugsfolie/-papir. Internt tager vi størst mulig hensyn til arbejdsmiljø og -sikkerhed. Vi kræver af vore leverandører at de overholder gældende miljøkrav og -love.

Wa'core er et firma i Pro'core Koncernen, der blev grundlagt i 1984.

Det brede produktsortiment af Wa'core sengerammer gør det muligt at finde en ramme i næsten enhver passende stilart som f.eks.:

  • Klassiske sengerammer af massiv fyr - lud- eller oliebehandlet
  • High Tech-design i materialer som glas, aluminium eller krom
  • Polstersenge i forskellige farver og stoffer.
  • Stort program af tilbehør som f.eks. natborde samt puder i forskellige stoffer, former og farver.
  • Hvis man ønsker gardiner og andre tekstiler i matchende farver, kan wa'core tilbyde de stoffer, der anvendes til polstersenge og puder, som metervare.

Dyk ind i den fascinerende verden af Wa'cores vandsenge. Nyd det uadskillelige forhold mellem menneske og vand. Vælg alt efter behov hvilket system der for Dem er det rigtige. Skal det være Hardside eller softside, og hvilket dæmpningstrin skal vælges? Deres Wa'core forhandler hjælper Dem gerne.
 
Softside vandsenge
Wa'core softside-senge har alt efter behov en specielt udformet skumplastramme. Denne ramme gør det muligt, enten at fritstille vore systemer eller også nu eller senere at indbygge dem i henholdsvis en bestående seng eller en senere anskaffet seng.

Hardside vandsenge
Hardside-sengen er en klassiker. Svorne vandsengstilhængere sværger til hardside systemets komfort. På grund af den uindskrænkede overflade er liggekomforten afbalanceret og god i enhver position. Hardside madrasserne kræver en speciel sengeramme, som de passer ned i. 

www.wacore.dk